• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sürecindeyim

mira tt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
17
6
1
27
merhaba kızlar tüp bebek embriyo transfer sürecinde hangi ilaçlar kullandınız... benim doktorum progestan fitil , coraspin , estrofem bana verdi .. hiç bir iğne vermedi

Merhaba, inşallah pozitif haberler alırız hepimiz🙏🏼 Bana progestan fitil, prolutex iğne, coraspin, estrofem, prednol ve oksafar verdi. Prednol u transfer günü bıraktırdı.

merhaba kızlar tüp bebek embriyo transfer sürecinde hangi ilaçlar kullandınız... benim doktorum progestan fitil , coraspin , estrofem bana verdi .. hiç bir iğne vermedi
Merhaba inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız, progestan dex iğne, prednol, corasprin kullanıyorum , perşembe günü transfer olucam bende biraz endişeliyim ağrı eşiğim düşük ağrı vs oluyor mu acaba ilk denemem

Transfer gününüz ne zaman ? Ben Estrofem be Climara bant kullanıyorum şu an yarın transfer günü verecek sanırım. Progestana başlatmadı daha

Back