transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

nilaylay

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
68
9
44
transfer sonrasında bnm gbı gerı sayan arkadaslar... nasılsınız
bgn 6. gun cok heyecanlıyım... sadece bıraz belım agrıyr sızınde agrınız sızınız varmı
durumunuzu benımle paylasırtsanz sevınırım
heyecanla bekleyen tum arkadasları beklıyrm buraya....

slm canım benimde bugün transferin3.günü hayırlısı bakalım benimde belim çok fazla ağrıyo sanırım sürekli yattığımıziçin.nilaycım sen tnsferden ne kadar süre sonra tuvalete gittin ben yarım saaat sonra gittim ama çokkk tedirginim bir zararı olmuştur diye........kaçını denemen kaç tane transfer ettler

Cnm Inşallah Tutar Hayirlisiyla Hepinizin Bilirim O Heyecani Geçmiyor Günler Dimi
Unutmam Bana 10 Yil Gibi Gelmişti Bide Kanamam Olmuştu ümidim Gitmişti Ama Hamileydim Ilk Denememde Hemde Ikiz :KK43:inşallah Sizde Kalirsiniz Bi Kötülüğü Kaybetim Erken Doğumla

hayırlısı arkadaşlar sonuçta herşey allahın izniyle olyor biz bize düşeni yapıp dua edelim.umudunuzu yitirmeyin benim ilk olduğu için tedirginim..........

merhaba benimde transferden sonra 3.günüm. çok üzülüyor ve korkuyorum çünkü karnımda feci ağrı var. bu normal mi? lütfen biri bişey yazsın hiç ii değilim

benimde 3. günüm bugün, 2 gündür birşeyim yoktu bugün biraz kasıklarım ağrıyor, yanma gibi.

bnm ılk tup bebek denemem ve acaıb heyecan ve korku var ınsallah hersey yolunda gıder ve hepimizde o meshur 2 cubugu goruruz :KK70:
transferımın bgn 6 gunu erıye kaldı 6 gun opuyrm arkasalarım sızı

bu arada ece327 ben transferden sanırım 1 saat snra felan tuvalete kalktım ama onemlı olan ılk 40 dk dedıler gıdebılırsn dedıler merak etme ve ıcınde suphe barındırma bence
bıde gecen gun tv de bı doktor cıktı
"tuvaletten vs korkmayın dusertmı dıye. cunku eger tutunma olmussa o ılk 15 dk olustur dıger ulkelerde transferden 15 dk snra hastaları gonderıyrlr, bız elbette tedbırı elden bırakmamamak ıcın ıstırahat dıyrz"dedı bana mantıklı geldı bıde uzatmadan bısey daha syledı onuda sıze aktarıp cıkayım
bol bol su ıcmek gerekms kabızlık ıcın degıl bol su buda rahımdekı kan dolasımının daha hızlanmasını saglar ve ve rahımdekı o tutunma abakasının daha ıyı gelısmesını saglarmıs su embrıyounun tutundugu tabaka varya onun

Kizlar Merak Etmeyuin Ben Trasfeerden Sonra 10 Dk Sonra Ayğa Kaktim Tuvalete Hemde 2 Kere Transferimin 3.günüde Işe Başladim Düşünün Ve Ikiside Tuttu Ilk Denemde Korkmayin Olacakla öleceğin önüne Geçilmiyo

benim transferimin 6.günü zaman geçmiyor.ağrılarımda azaldıve arada bir oluyor

evt jel geri geliyo kızlar panşk nyapmayın rahat olun benşmde ağrım vardı bide sabah uyandığımda midem eziliyodu sizinde oluyomu hamileymişim ozamn

merhaba arkadaşlar.inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.benimde transferimin 2. günü.allah hepimizin yardımcısı olsun.

bnm mıdemde bı sorun yk aslında bazen belimde agrı oluyr onun dısında bı sıkayetım yk
12 gunde rapor aldım ınsallah pzıtıf sonucla ıse donecegım

benim ekşime oluyo midemde. bişeye yormak için çok erken. ilaçlardan sanırım. yediklerim ağzıma geliyo sanki.

X