Transfer sonrası yiyek konusunda nasıl devam ettiniz?

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
120
22
32
Transfer sonrası yiyek konusunda nasıl devam ettiniz?
Dikkat ettiğiniz, bol bol kullandığınız yiyecek, içecek oldu mu?

Yumurta normalde de her gün yumurta yerdim ama transfer sonrası bir tavuk bir de bıldırcın yumurtası tüketmeye başladım. Minimum 3 litfre su içiyorum. Tatlı olarak sadece tahin pekmez yiyorum canım çekerse. Kuru kayısı her gün mutlaka yiyorum. Bir bardak kefir mutlaka her gün içiyorum. Bir tane de activia yoğurt veya shot tüketiyorum. Yoğurt yine her gün mutlaka tüketiyorum. Her gün mutlaka sebze yemeği ve protein tüketiyorum. Bunlar dışında geri kalan şeyler günlük değişiyor

Teşekkür ederim
Hamilesiniz sanırım

Ben 1 ay sonra transfer olacak 2 tane 3. Gün 3 tane beşinci gün emb.mevcut ...
Hayırlısı artık ....

Her sabah yumurta yedim. Kızartma tüketmedim. Akşamları tavuk suyu çorba içtim haşlama türü yemekler yedim çok katı yemeklerden uzak durdum. Paketli hiç bir gıda yemedim. Kahveyi 7. 8. Gün çay kaşığıyla yapıp içtim (türk kahvesi). Çay iki veya üç tane çok ama çok açık içtim.Kabak çekirdeği içi almıştım günde iki avuç yedim baya etkiliymis zaten. iğneleri mi ilaclarimi düzenli bir şekilde aldım. 4. Günden sonra banyo yaptım kısa bir şekilde. Genelde uzandım veya oturdum dışarıya cikmadiim zaten işimde olmadı dışarıda. Evde idrar testiyle 5. Gün pozitifti gördüm sonra koyulaşma takip ettim 12. Günde kan vermiştim sonucu pozitif oldu çok şükür. Yemek işini çok kafanıza takmayın ama aşırı kuru katı gıdalar tüketmemeye çalışın. Kabız olursanız dupalac veriyorlar zaten.. inşallah pozitif olur sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…