Transfer sonrası yerleşme kanaması belirtileri

Helenizmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
184
46
32
Merhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0713.jpeg
    IMG_0713.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 1.347
Merhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Benimde bugün 7.günüm idrar sonrası kan gördüm doktoruma sordum kan testi ver dedi coraspini kullanma artık dedi kan sonucum 37 geldi hayırlı olsun dinlen yerleşme kanaması yaşamışsın dedi yani inşallah öyledir

İnsallah öyledir canım 🙏🏻🙏🏻bende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?

İnsallah öyledir canım 🙏🏻🙏🏻bende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?
Pcos var bende canım düzensiz adetlerim yarın sabah tekrar kan vericem inşallah düzenli artış olmuştur.

Normal kaset testte çift çizgi çıkmıştı onu da yollamıştım doktora kan ver kesinleşsin konuşalım demişti

Merhaba sonuç nedir adet oldunuz mu

Merhaba benim de şuan böyle sonuç ne acaba gebe misiniz ?

X