Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Merhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Benimde bugün 7.günüm idrar sonrası kan gördüm doktoruma sordum kan testi ver dedi coraspini kullanma artık dedi kan sonucum 37 geldi hayırlı olsun dinlen yerleşme kanaması yaşamışsın dedi yani inşallah öyledir
İnsallah öyledir canım bende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?
İnsallah öyledir canım bende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?