bazen ya hiç olmazsa diyorum ikrar olabilirmi ki ya
gerçi biz aştık durumu eğer doktor derse çocuklar spermlerden dolayı olmuyor ben embriyo bagışı ile hamile kalmayı kabul ederim eşimden sperm olmucaksa bendende olmasın diye düşünürüm inşallah ikimizden versin allah ya ben kocamla okul aşkıyım çok severek evlendik ama başımıza gelmedik kalmadı vajinismusla uğraştık bir sene tam 2 senedirde bu sorun zaten 3 senelik evliyim 21 yaşımı doldurdum daha .. olurmu ikrar bazen aklıma geliyo ya hiç olmazsa diye sanada böyle oluyomuydu
güncel , güncel mii
evet bilgileri ekliyeceğim sonucta bunlar bizim yediğimiz yiyecekler zararları yok şifa olsun hepimize dua niyetinee.. dogacım bende 2 senedir sorunu biliyorum 1 senedirde bu işle haşır neşirim olumsuz sonuc almak beni varya on ikiden vurdu alt üst oldum şimdi üzerinden tam 12 ay gecti çok vakit kaybettim daha 2. deniyeceğim..
ablacım inşallahh canım ya inşallah bende yaşarım bu güzel yüce duyguyu yarabbim..
asicim sende tedavidesin sanırım cnaım seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde transferimin ikinci günü 3.gun embriyosu .sizin kacinci gündü .idrarda ve kanda ne zaman öğrendinz acaba çok sordum hakkinizi helal edinKonu cok eski ama bende yazayim yaptiklarimi daha kanda yarin bakilcak. Idrar testim pozitif duruyo.
-ilk 4 gun hic is yapmadim yattim yurudum arada.
- sonraki gunler ara ara yattim oturdum ara ara ayaktaydim yemek yaptim.
-sabahlari yumurta yesillik corba peynir yedim donusumlu olarak.
-gunluk 1 bardak sut ictim iki yemek kasigi dut veya uzum pekmez koydum.
-kuru uzum findik badem ceviz ,kayisi , kuru elma ve erik, kuru kiraz kuru dut kabak cekirdegi yedim.
-kivi portakal muz ayva elma yedim.
-ananas alerji yapti bogazimi kizartip sisirdi yemedim.
-en az 2lt su ictim.
-et balik bulgur yogurt ayran tukettim. Arada hamurlu seylerde yedim mecburen.
-dut pekmezi gunluk 2 kasik tükettim. Dogal kendi yaptigimizdn.
-banyomu 4. Gun yaptim
Hayirli olsun sanada canim sagol. 4. Gün emb. 8. Gun idrarda silik cikti. 12 gun kanda cikti. Öncesinde kan vermedim. Doktorun dedigi gun yaptim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde transferimin ikinci günü 3.gun embriyosu .sizin kacinci gündü .idrarda ve kanda ne zaman öğrendinz acaba çok sordum hakkinizi helal edin
Sagol canm.Maşallah canım darısı başıma inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede .peki belirti var mıydı sizdeHayirli olsun sanada canim sagol. 4. Gün emb. 8. Gun idrarda silik cikti. 12 gun kanda cikti. Öncesinde kan vermedim. Doktorun dedigi gun yaptim.
Yok canim belirti olmaz pek zaten. İlaclarin etkisini yasarsin sadece. Siskinlik kasik agrisi batma gogus agrisi falan hep ilaclardan oluyo. Transferden 20 gun kadar sonra gebelik belirtisi olmasi lazim. Takilma belirtiye suan.Sagol canm.Maşallah canım darısı başıma inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede .peki belirti var mıydı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?