arkadaşlar merhaba aklıma geldide çok kalabalık bir topluluğuz kadınlar kulubu tüpcüleri olarak .. ilk denememde baya bocalamıştım neler yararlı neler zararlı diye tabi bunlar ispatlanmış şeyler deil ama yinede kulak vermekte yarar olduğunu düşünüyorum ..
öncelikle benim yararı olduğunu bildiğim düşündüğüm şeyler var tabi tam terside olabilir ona göre transfer sonrasında arkadaşlar buraya bakabilri diye düşündüm..
Yararlılar
- Günlük Taze Ananas suyu & Kendiside Yenebilir (gülen, doğa,el muallim )
-Kivi ( Doğa )
-Portakal Suyu( Yaz Aylarında Taze Sıkılmış Portakal Varsa o Dahada iyi olur) (El muallim)
DıP NOT : C vitaminli besinler Limon,Portakal,çilek,kivi,brokkoli,biber , Domates,Marul gibi yaş sebzelerde bol miktarda bulunur.
Vitamin b12 Yulaf ezmesi,sığır eti,ton balığı,tavuk,hindi,süt ,yogurt,peynir,balık vitamin b12 tarafından oldukca zengindir
-Balık (Gülen El Muallim)
-Somon Balığı (Gülenin Araştırmacı Annesi)
-Hurma ( Transferden sonra 7 hurma ) (El Muallim)
-Marul(Kıvırcık) ( Asi)
ZARARLILAR
-Maydonoz (gülen)
-Nane (gülen)
-sarımsak (gülen)
-Karaçay (Doğa)
-Türk Kahvesi ( Gülen)
-Gazlı ıçeçekler (Cola- Fanta-gazoz) (Gülen- Dr.Herman Bey) oturup bardak bardak içilmemesi gerek
-ıçki ( Gülen Dr. Mustafa Bahceci)
-Sigara (Gülen Dr. Mustafa Bahceci)
buarada bende tedaviyle olan bi cocuğum o yüzden annemin bilgilerine çok değer veririm gözünüzü korkmum annemin daha baya bi bilgisi var bu konularda eklicem tek tek
Aklıma gelenler bunlar fındık fıstık antep ve ceviz içi yemiştim sonra ibrahim saracoğlu bir gün esra ceyhanda bunların gebelik şansını azalttığını söyleyene kadar iyi birşey yaptığımı sanıyordum..