Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çarşamba günü transferim oldu. 2 gün dinlenip yola çıkmak zorundaydım şehir dışından geldiğim için. Biraz uzun bi yolculuk 12/13 saatlik. 2 saatte bi mola verip 10 dk civarı yürüdüm. Böyle bi durum yaşayan var mı ya da tanıdığı olan. Tedirginim bi yandan da :/
Tedirgin olacağınız bir şey yok embriyo sağlıklıysa tutunacaktır. Sizin beslenmenizle, dinlenmenizle hiçbir alakası yok canınızı sıkmayın. İnşallah pozitif haberi alırsınız:)
Kızlar çarşamba günü transferim oldu. 2 gün dinlenip yola çıkmak zorundaydım şehir dışından geldiğim için. Biraz uzun bi yolculuk 12/13 saatlik. 2 saatte bi mola verip 10 dk civarı yürüdüm. Böyle bi durum yaşayan var mı ya da tanıdığı olan. Tedirginim bi yandan da :/
Merhaba hiç tedirgin olmayın, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de transfer sonrası iki gün dinlenip sonra yola çıktık. Bizim de 6 saatlik yoldu ,ben de çok tedirgindim ama çok şükür iyi sonuç aldık. İki gün önce test yaptım pozitif çıktı, yarın 12. gün tekrar test yapacağım, İnşaAllah değer güzel bir şekilde artmıştır . İnşaAllah siz de güzel haberinizi yazarsınız buraya
Yaa sizin adınıza çok mutlu oldumumarım sonuçlarınız güzel ilerler. İster istemez tedirgin oldum bi tarafta sürekli yatmak istemediğim için ufak ufak ev işleri de yapıyorum kafamda bi soru işareti de oluyor ama nasip aslında
Yaa sizin adınıza çok mutlu oldumumarım sonuçlarınız güzel ilerler. İster istemez tedirgin oldum bi tarafta sürekli yatmak istemediğim için ufak ufak ev işleri de yapıyorum kafamda bi soru işareti de oluyor ama nasip aslında
İnşaAllah ikimizin de güzel olur ,teşekkür ederim . Ben ev işi de yaptım, kendimi çok yormadan. Sürekli yatmak da iyi değil, siz de kendinizi yormadan yapabilirsiniz bence
Bizim de bi 13/14 saat falan sürdü yolumuz. Ve son 3 saati falan yollar berbattı ama içimden hep dua ettim dedim tutunacaksa bunlardan bi şey olmaz vs kendimi rahatlatmaya çalıştım. Sen de kendini kasma. Ben idrarda pozitifi gördüm az önce de kan verdim bakalım güzel olur.