- 30 Nisan 2023
- 416
- 143
- 23
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Hiç yapmadım aslında çok yapmak istiyorum ama cesaretim yokGüzel haberler alırsın umarım bende sizden 2 gün sonra test yapacam ,evde test yaptınız mı?
Güzel haberler alırsın umarım bende sizden 2 gün sonra test yapacam ,evde test yaptınız mı
İnşallah çok güzel haberler alırızGüzel haberler alırsın umarım bende sizden 2 gün sonra test yapacam ,evde test yaptınız mı?
AminnmRabbim sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin hepinize
Ben hiç almadım o kadar cesaretim yok pazar günü yapıyım diyorım ama o kadar korkuyorum kiBen de aldım erken gebelik testi ama cesaret edemedim
Selam danm napdınjzKızlar pazartesi kan verecem 3.gün embriyosu 19 şubat transfer oldum çok heyacanlıyım ve çok korkuyorm ya tutmadıysa, diye belirti olarak ara ara kasık ağrım bir de gögüs uçlarım ağrıyor benim gibi test günü yaklaşanlar yazsınlar
Daha test yapmadım yarın sabah kan verecemSelam danm napdınjz
Benimde yarın test günüm ama çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorumDaha test yapmadım yarın sabah kan verecem
İnan bende o kadar içim daralıyor ki kaldıramıyacam diye şimdiden ara ara ağliyorum başka embriyomyzda yokBenimde yarın test günüm ama çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Aynı gün transfer olmuşuz canım. Bende pazartesi test vercem ama bende hiç belirti yoktu, Cuma günü kendim gidip kan verdim ve negatif gözüküyor, en azından oruç tutarım ilaçları bırakırım diye gitmiştim. Hemşiremiz çok erken olmuş, ilaçları bırakma pazartesi tekrar kan ver dedi. Benimde 3.gün embriyosu ve geride embriyo kalmadı maalesef.Kızlar pazartesi kan verecem 3.gün embriyosu 19 şubat transfer oldum çok heyacanlıyım ve çok korkuyorm ya tutmadıysa, diye belirti olarak ara ara kasık ağrım bir de gögüs uçlarım ağrıyor benim gibi test günü yaklaşanlar yazsınlar
Kaçıncı denemeniz benim iki embriyom daha var ama kalitesi çok iyi değil embriyolog duruma göre tekrar değerlendiririz dedi yani sıfırdan başlayabilirim ve hiç cesaretim gücüm yokİnan bende o kadar içim daralıyor ki kaldıramıyacam diye şimdiden ara ara ağliyorum başka embriyomyzda yok
Aynı durumdayız kuzum benim de hiç belirti yok bakalım bir mucize olurda güzel haber alırıZAynı gün transfer olmuşuz canım. Bende pazartesi test vercem ama bende hiç belirti yoktu, Cuma günü kendim gidip kan verdim ve negatif gözüküyor, en azından oruç tutarım ilaçları bırakırım diye gitmiştim. Hemşiremiz çok erken olmuş, ilaçları bırakma pazartesi tekrar kan ver dedi. Benimde 3.gün embriyosu ve geride embriyo kalmadı maalesef.
İlk denememiz canım 1 yıl olduKaçıncı denemeniz benim iki embriyom daha var ama kalitesi çok iyi değil embriyolog duruma göre tekrar değerlendiririz dedi yani sıfırdan başlayabilirim ve hiç cesaretim gücüm yok
İnşAllah, çok ama çok güzel haberler alırızAynı durumdayız kuzum benim de hiç belirti yok bakalım bir mucize olurda güzel haber alırıZ
İnşAllah, çok ama çok güzel haberler alırız aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?