Pozitif Allah tamamına erdirsin ,benimde 4.günüm bugün henüz test yapmad
Amin inşallah söylediğiniz gibidir kızlar Bi değişiklik hissediyor musun sen nasılsın :)Pozitif Allah tamamına erdirsin ,benimde 4.günüm bugün henüz test yapmadım
Valla hiç bişe hissedemiyrm malesefÇok teşekk
Amin inşallah söylediğiniz gibidir kızlar Bi değişiklik hissediyor musun sen nasılsın :)
Geliyor gelmekte olanTransfer 5. Günüm duramadım test yaptım sizce neolur
Çatlama iğnemi 3 ay önce oldum embriyolarım dondurulmuştumerhaba en son çatlatma iğnenizi ne zaman oldunuz
Benimde hissettiğim birşey yok öyle dayanamayıp yaptımValla hiç bişe hissedemiyrm malesef
Geliyor gelmekte olan❤var gibi ama.biraz bekleyin kan tahlili icin. Kacinci gun embriyosu
Merhaba inşallah öyledir 5. Gün embriyosuGeliyor gelmekte olan❤var gibi ama.biraz bekleyin kan tahlili icin. Kacinci gun embriyosu
10.gun kanda cikti benim 5.gun embriyosu hadi hayirlisi insallah degerin guzel ciksr cnmmm❤Merhaba inşallah öyledir 5. Gün embriyosu
İnşallah10.gun kanda cikti benim 5.gun embriyosu hadi hayirlisi insallah degerin guzel ciksr cnmmm❤
çatlatma ıgeesı vs kullandınız mı ?Transfer 5. Günüm duramadım test yaptım sizce neolur
Kullandım 3 ay önce dondurulmuş embriyolarımdı suanda iğne kullanıyorum göbekten enox ve progestançatlatma ıgeesı vs kullandınız mı ?
eğer kullanmadıysanız gebelık bu :)
ooo ozamn bu bebiş canım,Kullandım 3 ay önce dondurulmuş embriyolarımdı suanda iğne kullanıyorum göbekten enox ve progestan
Çok net çıkmış bence de gebelik var :) inşallah kanda olumlu sonuçlanırKullandım 3 ay önce dondurulmuş embriyolarımdı suanda iğne kullanıyorum göbekten enox ve progestan
Sizin transfer tam hangi gün olduKullandım 3 ay önce dondurulmuş embriyolarımdı suanda iğne kullanıyorum göbekten enox ve progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?