Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın konuyla alakasız bişey sorcamMerhaba arkadaşlar. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz, sonucunuz nasıl oldu? Neler yapılmamalı? Fikirlerinizi bölüşe bilirmisiniz lütfen![]()
Günaydın konuyla alakasız bişey sorcamtaze transfer mi oldu dondurulmuş mu ? Dondurulmuş ise
Benim de yumurtalar toplanacakta toplandıktan sonra 2 ay dinlenecek doktor ne gibi ilaç iğne verdi bu süre zarfında sana![]()
Benim progesteron yüksek olduğundan donduruldu. 1 sonraki ay belirli güne kadar progesteron düşürücü ilaç ve endometriom kalınlaştırıcılar aldım. Transfere 4 gün kala ise progesteron ilaçları aldım ki şimdi de fazla olsunGünaydın konuyla alakasız bişey sorcamtaze transfer mi oldu dondurulmuş mu ? Dondurulmuş ise
Benim de yumurtalar toplanacakta toplandıktan sonra 2 ay dinlenecek doktor ne gibi ilaç iğne verdi bu süre zarfında sana![]()
Ay çok karışık şeyler ya bende ilk defa bu tedaviye girdim sebebsiz infertilite benimki heyecanlıyım da ama iyice kafam karışıyorBenim progesteron yüksek olduğundan donduruldu. 1 sonraki ay belirli güne kadar progesteron düşürücü ilaç ve endometriom kalınlaştırıcılar aldım. Transfere 4 gün kala ise progesteron ilaçları aldım ki şimdi de fazla olsun![]()
Hayırlısı ile güzel sonuçlanır İnşallahAy çok karışık şeyler ya bende ilk defa bu tedaviye girdim sebebsiz infertilite benimki heyecanlıyım da ama iyice kafam karışıyor![]()
İnşallah canım Allah isteyen herkesin yardımcısı olsunHayırlısı ile güzel sonuçlanır İnşallah![]()
Transfer sonrası belli olana kadar sürekli yatıp ayaklarınızın altına yastık koyun lavaboya ve yemeğe tek kalkın yemek yedikten sonra 5 10 dk evin içinde yürüyebilirisiniz en önemlisi sağlıklı şeyler tüketin ve ilaçlarınızı asla aksatmayın benim çevremde pozitif gören herkes bunları uygulamış bide çok fazla düşünmeyinMerhaba arkadaşlar. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz, sonucunuz nasıl oldu? Neler yapılmamalı? Fikirlerinizi bölüşe bilirmisiniz lütfen![]()
Merhaba. Bende yurtdışındayım ve tüp bebek tedavisine başlamam lazım. amh düşüklüğü, eşimde sperm hareketsizliği var. tğrkiyede tedaviye başlamak istiyorum. burada çalıştıüım için izin sorunum olacak. merak ettiğim ilk tedavide süreç nasıl? kaç gün sürüyor tedavi? cevaplarsanız memnun olurum :)Hayırlısı ile güzel sonuçlanır İnşallah![]()
Merhaba eğer her şey iyiyse, sorun yoksa 15-20 gün sürüyor. Ama bu doktorunuza bağlı belki doğal yolla tedavi etmek ister ve ya kan tahlillerinize bakılmalı o yüzden kesin zaman demek zor. Normalde adetin 2ci günü tedaviye başlanıyor, kan tahlilleri yapılıyor, uygunsa 13-14cü gün yumurta toplanıp, 3-5gün embriyoların gelişimi takip ediliyor. Dondurlup gelecek aylarda da yapıla biliyor, taze de. Doktorun önerilerine ve sizin durumunuza bağlıMerhaba. Bende yurtdışındayım ve tüp bebek tedavisine başlamam lazım. amh düşüklüğü, eşimde sperm hareketsizliği var. tğrkiyede tedaviye başlamak istiyorum. burada çalıştıüım için izin sorunum olacak. merak ettiğim ilk tedavide süreç nasıl? kaç gün sürüyor tedavi? cevaplarsanız memnun olurum :)
Sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahMerhaba, herkesin süreci özeldir tabiki
Ben çalışıyordum. Hiç istirahat falan almadım. Günlük işlerime devam ettim.
8 haftalık gebeyim, doktorum öyle yatmalısın hiç kalkmamalısın falan demedi. Sadece ani eğilme aniden bi yere yükselme vs şeyler söyledi
Tabi transfer sonrası en uygun açıklamaları yine de sizin doktorunuz yapacaktır.
Çok sağolun. Işarllah güzel haberler alırsınızMerhaba eğer her şey iyiyse, sorun yoksa 15-20 gün sürüyor. Ama bu doktorunuza bağlı belki doğal yolla tedavi etmek ister ve ya kan tahlillerinize bakılmalı o yüzden kesin zaman demek zor. Normalde adetin 2ci günü tedaviye başlanıyor, kan tahlilleri yapılıyor, uygunsa 13-14cü gün yumurta toplanıp, 3-5gün embriyoların gelişimi takip ediliyor. Dondurlup gelecek aylarda da yapıla biliyor, taze de. Doktorun önerilerine ve sizin durumunuza bağlı
Bir sorum daha olacak. Hakkınızı helal edinMerhaba eğer her şey iyiyse, sorun yoksa 15-20 gün sürüyor. Ama bu doktorunuza bağlı belki doğal yolla tedavi etmek ister ve ya kan tahlillerinize bakılmalı o yüzden kesin zaman demek zor. Normalde adetin 2ci günü tedaviye başlanıyor, kan tahlilleri yapılıyor, uygunsa 13-14cü gün yumurta toplanıp, 3-5gün embriyoların gelişimi takip ediliyor. Dondurlup gelecek aylarda da yapıla biliyor, taze de. Doktorun önerilerine ve sizin durumunuza bağlı
Eğer yumurta toplamada embriyolarınız birden fazlaysa yani elinizde embriyo varsa sadece transfer ücreti alınıyormuş. Ama elinizde embriyo yoksa sil baştan yumurta toplama + transfer ücreti alınıyormuşBir sorum daha olacak. Hakkınızı helal edinmesela toplam ödeme sadece 1 transfer için mi yoksa her deneme ayrı mı ücretleniyor?
cevap için teşekkürler. sizin deneyiminiz oldu mu peki?Eğer yumurta toplamada embriyolarınız birden fazlaysa yani elinizde embriyo varsa sadece transfer ücreti alınıyormuş. Ama elinizde embriyo yoksa sil baştan yumurta toplama + transfer ücreti alınıyormuş
Hayır ben adeti bekliyorum bayram gibi gelicek sanırım o zaman tedaviye başlayacağım. Siz?cevap için teşekkürler. sizin deneyiminiz oldu mu peki?
Ben yurtdışındayım ve Türkiyede başlamak istiyorum ama çalıştığım için iznim yok napacam kara kara düşünüyorumHayır ben adeti bekliyorum bayram gibi gelicek sanırım o zaman tedaviye başlayacağım. Siz?