Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bence korkmayın. benimde trasferden sonra regl olacak gibi ağrım oluyordu. ben dayanamayıp 8. günü kan testi yaptırdım. ve sonucum yüksek çıktı pozitif yani. bence o ağrılara sevinin tutunma ağrısı onlar

Ağlıcam şimdi.inşallah dediğiniz gibi olumlu ağrılardır. Allah razı olsun .Bu kez test yapmıyorum son güne kadar. Ağrılar artınca korktum.cok teşekkür ederim

Mrb arkadaşlar transferin 3. Günündeyim ağrılarım dün başladı bu kadar erken olması normal mi

benim de 5.günde başladı.iki gündür çok ağrıyor adet olacakmışım gibi.kan verdim dayanamadım 58çıktı
Hangi ilaçları kullanıyodun canım sen ben oksapar estrofem ve crinone jel kullanıyorum bunlar acaba hcg hormonu içeriyo mu

Merhaba
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün testi 6.78 cıktı benim kadar düşük çıkanıda yok sanırım 5 ve üzeri pozitif sayılıyo dendi ama değeri bu kadar düşük olan yok sanırım bilgisi olan varsa yazabilirmi ?

1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün kan testi yaptırdım 6.78 çıktı ama değer baya düşük acaba değeri bu kadar düşük olup hamileliği devam eden oldumu yarın tekrar yaptırıcam ama sanırım kimyasal gebelik benimkisi..

Kızlar merhaba. Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif.428 cıktı. İkiz mi acaba.cift embriyo transfer edilmişti.bugün 11.gün

Kızlar merhaba. Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif.428 cıktı. İkiz mi acaba.cift embriyo transfer edilmişti.bugün 11.gün

Gözün aydın, hayırla tamamlanır inşallah hamileliğin Benim 11. gün değerim 745’ti ve ikizlerime hamileyim. Belki seninki de öyledir

Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim 11.gün 488di tekti aynı gün transfer olan.arkadaşımın 280lerde idi ikizdi Rabbim tamamına erdirsin inşallah cnm

hayırlı olsun. sanırım size demiştim ağrılarınız için sevinin tutunma ağrısıdır diye. ne güzel bir haber allah hepimizin hamileliğini hayırlı etsin sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim ben adet oldum, biyokimyasal gebelikmis benimkisi. İnsallah seninki iyi sonuclanir

Evet gerçekten doğru cıktı. Nasıl mutluyum anlatamam.rabbim herkese nasip etsin inşallah

Yaa seni üzmek istemem ama 10. günde bu değer... kimyasal olabilir, çünkü benimde 10. günde 10 filandı, kimyasal olarak değerlendirilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…