bence korkmayın. benimde trasferden sonra regl olacak gibi ağrım oluyordu. ben dayanamayıp 8. günü kan testi yaptırdım. ve sonucum yüksek çıktı pozitif yani. bence o ağrılara sevinin tutunma ağrısı onlarSlm kızlar.ben 1 hafta önce transfer oldum.5. Gün 2 embriyo transfer edildi.şuan regl sancısı gibi ağrılarım var dünden beri.kötüye yormak istemiyorum ama .sizce tutmamışmıdır.ondanmı ağrım var.burda okumuştum ilaçlara rağmen regl olmuştu biri
benim de 5.günde başladı.iki gündür çok ağrıyor adet olacakmışım gibi.kan verdim dayanamadım 58çıktıMrb arkadaşlar transferin 3. Günündeyim ağrılarım dün başladı bu kadar erken olması normal mi
Hangi ilaçları kullanıyodun canım senbenim de 5.günde başladı.iki gündür çok ağrıyor adet olacakmışım gibi.kan verdim dayanamadım 58çıktı
seninkilere ek olarak progestan coraspirin vitsmin alıyorum.iki tane transfer edildi.hcg içeriyor mu bilmiyorumHangi ilaçları kullanıyodun canım senben oksapar estrofem ve crinone jel kullanıyorum bunlar acaba hcg hormonu içeriyo mu
Hmm benim 1 tane edildi hayırla sonuçlanır inşallah cnm sizin sorun neydiseninkilere ek olarak progestan coraspirin vitsmin alıyorum.iki tane transfer edildi.hcg içeriyor mu bilmiyorum
eşim azospermdiHmm benim 1 tane edildi hayırla sonuçlanır inşallah cnm sizin sorun neydi
Bizimde morfolojieşim azospermdi
MerhabaArkadaslar merhaba, dondurulmus embriyo ile tup bebek tedavisi oldum bu 2.denemem dün yani 11. Gun bhcg 19 cikti dr cuma gunu tekrar bak en az 100 olursa iyidir dedibenimle ayni durumla olup saglikla bebegine kavusan oldu mu acaba cok moralim bozuldu suan
Kızlar merhaba. Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif.428 cıktı. İkiz mi acaba.cift embriyo transfer edilmişti.bugün 11.gün
Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim 11.gün 488di tekti aynı gün transfer olan.arkadaşımın 280lerde idi ikizdi Rabbim tamamına erdirsin inşallah cnmKızlar merhaba. Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif.428 cıktı. İkiz mi acaba.cift embriyo transfer edilmişti.bugün 11.gün
hayırlı olsun. sanırım size demiştim ağrılarınız için sevinin tutunma ağrısıdır diye.Kızlar merhaba. Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif.428 cıktı. İkiz mi acaba.cift embriyo transfer edilmişti.bugün 11.gün
Merhaba
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün testi 6.78 cıktı benim kadar düşük çıkanıda yok sanırım 5 ve üzeri pozitif sayılıyo dendi ama değeri bu kadar düşük olan yok sanırım bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Evet gerçekten doğru cıktı. Nasıl mutluyum anlatamam.rabbim herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun. sanırım size demiştim ağrılarınız için sevinin tutunma ağrısıdır diye.ne güzel bir haber allah hepimizin hamileliğini hayırlı etsin sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Yaa seni üzmek istemem ama 10. günde bu değer... kimyasal olabilir, çünkü benimde 10. günde 10 filandı, kimyasal olarak değerlendirilmişti.Merhaba
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün testi 6.78 cıktı benim kadar düşük çıkanıda yok sanırım 5 ve üzeri pozitif sayılıyo dendi ama değeri bu kadar düşük olan yok sanırım bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Benim sonucumda negatif çıktı ilaçları kestim adet olmayı bekliyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda..Canim ben adet oldum, biyokimyasal gebelikmis benimkisi. İnsallah seninki iyi sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?