Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba kizlar bugun kendim prolaktinden kan testi istedim cunki bende daha ince cok fazla yuksekdi dostinex kullanmisdim ve deger dusmustu simdi kadin aradi ve cok yukseldigini soyledi dostinex kullanmam gerektigini haftada iki kez yarim sekilde sizce bu ilaci kullanmam tup bebek tedavimde herhangi bi sorun yaparmi?

Canım ben bu ilacı günde iki tablet transfer öncesi 4 gün kullandım. Biraz sarsıyo baş dönmesi yapıyor.

Kızlar merhaba. Benim 19 yumurta toplanmıştı fakat 10 tanesi olgundu 8 döllendi. Toplanan sayıya göre olgun olan yumurta baya az. Sizin de böyle mi?

Kızlar merhaba. Benim 19 yumurta toplanmıştı fakat 10 tanesi olgundu 8 döllendi. Toplanan sayıya göre olgun olan yumurta baya az. Sizin de böyle mi?

30 yumurtam toplanmıştı, 13 tanesi döllenmişti.

Döllenen değil, olgun çıkan sayıyı soruyorum. Bir embriyolog bana toplaman sayıya göre olgun sayınız az, bu da kaliteyi etkiler demişti de
Valla olgun olarak demediler ama 4 yumurtam toplandı 3 u dollendi 2 si daha iyi dediler 4. Transfer edildi 2side 3.yaşamadı.. ve ben şuan ikiz gebelik yaşıyorum 8 haftalık 2 kez kontrolüm yapıldı ikisindede kalp atışlarını duyduk ve gelişimleri günlerine göre önde gidiyormuş. Benim ki çok büyük bi şans sanırım

Peki sonuc pozitivmi her hangi bi zarari yoktur digilmi bebise?
Canim bebise zarari olsa hekim neden uygun görsün. Benim suan beta hcg takibi devam ediyo.
7. Gun 47
9.gun 68
11. Gun 119
13. Gun 271
15. Gün 501 cikti cuma gunu tekrar kan vereceğim doktorum kesin bisey demedi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…