Bişey değil canımAnladım canım, teşekkür ederim
Benim bugün 8.günüm canım 3.gun embriyosu benim ki bugün pek bi belirtim Yok KuZumselam kızlar bugün 5. günüm hava yağmurlu olmasına rağmen artık evde gerçekten çok sıkıldım,o yüzden kısa bir yürüyüşle eşimle beraber markete gittik. hava almak çok iyi geldi. şimdi tv karşısında kefirimi iciyorum. insallah cuma günü serumumu taktirmaya gittiğimde bhcg de baktıracağım. insallah çıkar. inşallah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur. sizler nasılsınız?ne durumdasınız? biraz sohbet edelim..
bende de belirti yok ki. ama izlediğim her videoda belirti aramayın,sadece kahverengi lekelenme gebelik belirtisidir diyor. o da bende olmadiBenim bugün 8.günüm canım 3.gun embriyosu benim ki bugün pek bi belirtim Yok KuZum
Canım 6.gun yaptım negatif çıktıbende de belirti yok ki. ama izlediğim her videoda belirti aramayın,sadece kahverengi lekelenme gebelik belirtisidir diyor. o da bende olmadiara sıra kasik ağrım oluyor ama o da gecen sefer de olmuştu,ehemmiyet vermiyorum. peki gebelik testi yaptırmayı düşünüyor musun erkenden?
8. Gun
ama 3. gün embriyosu için 6. gün çok erken canım. umudunu kaybetme. stres de yapma. ben 5. gün embriyosu olmasına rağmen 7. günde yapmayı düşünüyorum ama pozitif çıkmazsa yine test günümü aynı şekilde bekleyecem insallah. rabbim dualarımızı duysun, kucaklarimizi doldursun insallah.Canım 6.gun yaptım negatif çıktı
Evet yaptirdim sabahYaptirdin mi kan testini
Evet canim oyleymis erkenmis bugun yine verdim kan umudum yok ama Rabbim bilir. 3. Gun embriyosu 7 9 5. Gun embriyosu 5 7 gunde cikiyormus. Seninde vardir insaallah ta 7. Gunde poztifi gorursunama 3. gün embriyosu için 6. gün çok erken canım. umudunu kaybetme. stres de yapma. ben 5. gün embriyosu olmasına rağmen 7. günde yapmayı düşünüyorum ama pozitif çıkmazsa yine test günümü aynı şekilde bekleyecem insallah. rabbim dualarımızı duysun, kucaklarimizi doldursun insallah.
Oleyyy sonuclar ne zaman cikacakEvet canim oyleymis erkenmis bugun yine verdim kan umudum yok ama Rabbim bilir. 3. Gun embriyosu 7 9 5. Gun embriyosu 5 7 gunde cikiyormus. Seninde vardir insaallah ta 7. Gunde poztifi gorursun
Oleyyy sonuclar ne zaman cikacak
Canım çok hayırlı olsun ne kadar garip ya bi türlü anlamıyorum böle birden yükselmeyiMerhaba arkadaslar. Son 10 gundur kadinlar kulubunde betahcg okumaktan helak oldum. Ne kadar dis gebelik, bos gebelik, kimyasal gebelik hikayesi varsa okudum.
Cunku benimde tahlil sonucuma gore dr bunlar olabilir dedi.
10.gun 100
12.gun 165
14.gun 268
Olarak ilerledi degerler. Katlanmadigi icin hep korkuyla stresle bekledim ne olacak diye.
Dr um 16. Gun test yapma 18. Gun yap dedi ve sonuc 1200 cikti. Birden yukseldi degerim. Son anda tutundu belkide.
22. Gun kesemizi gorduk hamd olsun. Kalp atisini duymadan gebelik var demek dogru degil ama yinede burayi okuyanlara umut olsun diye yazmak istedim.
Rabbim bekleyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah.
o zaman hiç takılma. insallah guzel haberler verelim birbirimizeEvet canım biraz erken yaptırdım bide idrar testi yaptırdım kan testi değil yani
Ne çıktı soylesene catlicm burda
Bende sasirdim. Ilk gebeligimde 10. Gun 874 cikmisti degerim. Ve ben o degeri gorunce bu sefer olmadi dedim. Hep umutsuz oldum. Ama rabbim ol deyince oluyor. Devamida gelir insallah.Canım çok hayırlı olsun ne kadar garip ya bi türlü anlamıyorum böle birden yükselmeyi
Amin canım darısı basımızaBende sasirdim. Ilk gebeligimde 10. Gun 874 cikmisti degerim. Ve ben o degeri gorunce bu sefer olmadi dedim. Hep umutsuz oldum. Ama rabbim ol deyince oluyor. Devamida gelir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?