Kizlar 7. Gun beta hcg degerim 47 cikmisti. Bugun 9. Gunum 68 cikti. Cok tedirgin oldum deger dusuk degil midegerlerimi bi yorumlar misiniz doktorum iki gun sonra tekrarla dedi
Hayır canım biyokimyasal gebelik oldu benimki ama şöyle hirşeyde var iki transfer olduysan bir tanesi belki son anda turunmamıştır birde eğer iki tahlili farklı laboratuvarlarda yaptırdıysan oda farkeder hemen umudunu kesme diğer testte de artışın tam olmazsa ozaman kimyasal gebelik dersin dualarım aeninle inşaallah bebeğin sana turunmuşturCanim dis gebelik mi oluyo boyle olunca
Sagol canim yarin testi tekrarlayacağım hayirlisi demekten baska bişeyim yok.Hayır canım biyokimyasal gebelik oldu benimki ama şöyle hirşeyde var iki transfer olduysan bir tanesi belki son anda turunmamıştır birde eğer iki tahlili farklı laboratuvarlarda yaptırdıysan oda farkeder hemen umudunu kesme diğer testte de artışın tam olmazsa ozaman kimyasal gebelik dersin dualarım aeninle inşaallah bebeğin sana turunmuştur
Bugun gebelik testi yaptim 2 çizgi cıktı
Tesekkur ederim .Darisi tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına. Sira, tek mi çiftmi onu öğrenmekte❤❤❤ hadi gözün aydın darısı bizlere insallah
Tesekkur ederim .Darisi tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına. Sira, tek mi çiftmi onu öğrenmekte
Bugun 7.gunumKan tahlili yaptırır biran önce . Kaçıncı günün bugün
Cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin. Benimde yarin 5. Gunum. 7 gun olsun bende yapayim. Rabbim hepimizede gostersin insaallah.Bugun gebelik testi yaptim 2 çizgi cıktı
Ay Allah im ne guzellll... darisi basimiza.Kizlar bugun ucuncu testi yaptim.
Son durum
7. Gun 47
9. Gun 68
11. Gun 119
Ben cok sevinemiyorum canim tam ikiye katlanmadigi icin hala korkum var..insallah seninki kat kat artarAy Allah im ne guzellll... darisi basimiza.
Canim ama erken yaptirmissin ki. 11. Gunden sonra artar emin ol. 11. Gun 84 olan birisi dogurdu bebeisini seninki cok daha yuksek. Tutmus insaallah. Sen rahlillerini efken yaptirmaya baslamissin.Ben cok sevinemiyorum canim tam ikiye katlanmadigi icin hala korkum var..insallah seninki kat kat artar
Bu konuda da haklisin duramadim hep bende kabahat. Dusuk cikinca da aglaya aglaya icim disima cikti. Doktora sonuclari gonderdim cevap bekliyorum. Insallah guzel haberler alirimCanim ama erken yaptirmissin ki. 11. Gunden sonra artar emin ol. 11. Gun 84 olan birisi dogurdu bebeisini seninki cok daha yuksek. Tutmus insaallah. Sen rahlillerini efken yaptirmaya baslamissin.
Kızlar benim bugün 4.günüm 3gündür hiç ağrı Yok acaba bi sorun mu var herseye bi sorun arar oldun
Kızlar benim bugün 4.günüm 3gündür hiç ağrı Yok acaba bi sorun mu var herseye bi sorun arar oldun
[/QUOTE
Canim canini sıkma herkesin bünyesi belirtileri farkli olabiliyor. Sen beslenmene dinlenmene ilaclarina dikkat et. Moralini yuksek tut. Allah yardimcimiz olsun
Canım ilk 3 gün hissettin mi pekiBende de öyle. Benim 5. günüm ve hiçbir şey hissetmiyorum.
Canım ilk 3 gün hissettin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?