Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar 7. Gun beta hcg degerim 47 cikmisti. Bugun 9. Gunum 68 cikti. Cok tedirgin oldum deger dusuk degil mi degerlerimi bi yorumlar misiniz doktorum iki gun sonra tekrarla dedi

Canım üzme kendini hemen
İlla tam 2 kat artmasına gerek yok
2 transfer okduysan belki son anda bi tanesi tutmamış olabilir ondan çok artmamış olabilir
İnş bi dahaki sonucunda artmış olacak
Gönlünü ferah tut
HaYırlısı nasılsa öyle olsun canım benim

Canim dis gebelik mi oluyo boyle olunca
Hayır canım biyokimyasal gebelik oldu benimki ama şöyle hirşeyde var iki transfer olduysan bir tanesi belki son anda turunmamıştır birde eğer iki tahlili farklı laboratuvarlarda yaptırdıysan oda farkeder hemen umudunu kesme diğer testte de artışın tam olmazsa ozaman kimyasal gebelik dersin dualarım aeninle inşaallah bebeğin sana turunmuştur

Sagol canim yarin testi tekrarlayacağım hayirlisi demekten baska bişeyim yok.

Ben cok sevinemiyorum canim tam ikiye katlanmadigi icin hala korkum var..insallah seninki kat kat artar
Canim ama erken yaptirmissin ki. 11. Gunden sonra artar emin ol. 11. Gun 84 olan birisi dogurdu bebeisini seninki cok daha yuksek. Tutmus insaallah. Sen rahlillerini efken yaptirmaya baslamissin.

Canim ama erken yaptirmissin ki. 11. Gunden sonra artar emin ol. 11. Gun 84 olan birisi dogurdu bebeisini seninki cok daha yuksek. Tutmus insaallah. Sen rahlillerini efken yaptirmaya baslamissin.
Bu konuda da haklisin duramadim hep bende kabahat. Dusuk cikinca da aglaya aglaya icim disima cikti. Doktora sonuclari gonderdim cevap bekliyorum. Insallah guzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…