Kesin tespit edilen ya da ele gelen bir kitle mi varKızlar kızlar merhaba rabbim herkesin gönlüne göre versin tum dıleklerımız kabul olması dılegıyle dün reflu ve tukuruk bezlerım cok hızlı calısıyor dıye kbb ye gittım malesef ki gırtlakta bır kist yada tümör tespit edildi daha minik hamile oldugum için müdahale edılemıyor dogumdan sonra tedavım baslıcak hıc bu konuda hakkında bılgısı olan duyan varmıdır rabbım herseyın hayırlısını versin inş
Kamerayla bogazıma kadar inildi orda cıktı yutak kapagının altında bademcıgın üstüne baskı yapmıs bıldıgınız prof kbb doktoru varmı acaba herkese soruyorum İstanbul dayım yanı en azından kanser ameliyatı yapmıs olan cunku onlar daha bılgılı oluyorKesin tespit edilen ya da ele gelen bir kitle mi var
Çok ciddi erken bi vakit. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin evet çok zor biliyorum ama sabretmek zorundayızBugun yaptim 4. Gün
kaç defa tüp bebek denedinizCanım benim inş devam edecek artmaya
İnş kardeşi olacak kızının
Dualarımdasın
Benim hiç çocuğum yok ve bir sürü denemem var
Malesef sebepsiz
Etrafımdaki tüm akrabalarımın kardeşlerimin çocuğu var ya da hamile
Tüm oturma gruplarında mevzu çocuk
kaç defa tüp bebek denediniz
7 gün çok erken bir Test olmuş bence test gününüzü bekleyip tekrarlayın bende dayanamayıp 11.gün yaptırdım çok şükür 83,6 çıktı doktorumu aradım iki gün sonra tekrarla dedi bugünde Allah’a şükür ikiye katladı 163,2 çıktı bence biraz sabredin derim kaç günlük embriyo transferi yapıldı ?Kizlar 7. Gun beta hcg degerim 47 cikmisti. Bugun 9. Gunum 68 cikti. Cok tedirgin oldum deger dusuk degil midegerlerimi bi yorumlar misiniz doktorum iki gun sonra tekrarla dedi
Insallah cunku cok üzgünüm. 5. Gun embriyosuydu iki adet7 gün çok erken bir Test olmuş bence test gününüzü bekleyip tekrarlayın bende dayanamayıp 11.gün yaptırdım çok şükür 83,6 çıktı doktorumu aradım iki gün sonra tekrarla dedi bugünde Allah’a şükür ikiye katladı 163,2 çıktı bence biraz sabredin derim kaç günlük embriyo transferi yapıldı ?
Bu arada size de hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahInsallah cunku cok üzgünüm. 5. Gun embriyosuydu iki adet
Bu arada size de hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah7 gün çok erken bir Test olmuş bence test gününüzü bekleyip tekrarlayın bende dayanamayıp 11.gün yaptırdım çok şükür 83,6 çıktı doktorumu aradım iki gün sonra tekrarla dedi bugünde Allah’a şükür ikiye katladı 163,2 çıktı bence biraz sabredin derim kaç günlük embriyo transferi yapıldı ?
Canim merhaba.. mesajlarin hepsini okumadim. Hamilesin ne guzel birsey Rabbim bizede nasip etsin insaallah. Bende sali gunu transfer oldum. Su gibi akintilarim oluyor. Ve kasiklarimda hafif agri. Axaba bunlar ne belirtisi beni bilgilendirir misin iyiye mi isaret kotuye mi bilemedim. Beni aydinlatir misin coooook merak ediyorum. Bu akintilar bu hafif agrilar neyin nesi.Transfer günü sayılmıyor canım.ben de dün transfer oldum:) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canim birisi 6. Gunde yaptirmis 34 kusur cikmis. Yani tutmus. Sonra dogurmus Allah in izniyle.seninde oyle cikarsa bilki tutmuatur insaallah. Benimde tranferde yarin 4. Gunum bende haftaya p tesi yaptiricam dayanamiyorum ziraa.Benimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.Bugün 6.günüm yaptırsam çıkarmı kaç gün daha beklemeliyim
Canım ben 6. Gün yaptım değerim 158 çıkmıştıBenimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.Bugün 6.günüm yaptırsam çıkarmı kaç gün daha beklemeliyim
Canım allahtan umut kesilmez testi tekrarla benimde ilk tüp bebek denememde sonucum böyle olmuştuKizlar 7. Gun beta hcg degerim 47 cikmisti. Bugun 9. Gunum 68 cikti. Cok tedirgin oldum deger dusuk degil midegerlerimi bi yorumlar misiniz doktorum iki gun sonra tekrarla dedi
Canim dis gebelik mi oluyo boyle oluncaCanım allahtan umut kesilmez testi tekrarla benimde ilk tüp bebek denememde sonucum böyle olmuştu
Amin İnşallah benimde 2 Denememdi Tıptaki bütün yeniliklerden Faydalandım 2 tane 3 gün Transferi yapildı Sabredip bol dua edeceğiz rabbim zamanı gelince ol diyor ve oluyor kalbinizi ferah tuttun rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahBu arada size de hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?