• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bişey sormak istiyorum.belki bilen vardır. Eşimin ileri hareketlisi az bizde.bunu etkileyecek ilaç vitamin ne bilim gıda takviyesi yada bitkisel bişey varmı. Kullanan bilen varsa bilgi verebilirmi
benim bildigim keci boynuzu kuru ve adi tam dogru olmayabilir ama prokseed var en az 6 ay kadar kullanilmasi gerekiyor cunku olusan hucreler 3 ayda cikacak duruma geliyor

Bişey sormak istiyorum.belki bilen vardır. Eşimin ileri hareketlisi az bizde.bunu etkileyecek ilaç vitamin ne bilim gıda takviyesi yada bitkisel bişey varmı. Kullanan bilen varsa bilgi verebilirmi
Canım çok yardımcı olamayacağım çünkü bizde ileri hız sorunu yoktu ama birçok açıdan iyi geldiğini düşündüğüm promen-k vitamin kullandı eşim tüp bebekten önce 3 ay. Beslenmesini tamamen sağlıklı gıdalara yöneltti. Gün aşırı nar yedi. Nohut-yumurta-et-balık bunları düzenli tüketti. Paket gıdayı bıraktı. Sigara alkol çay kahve zaten yok. Eşim de sayı morfoloji bakılamayacak kadar düşük olmasına rağmen 11 yumurtadan 10 döllenme ve 5 tane 5. Gün embriyomuz oldu hamdolsun. Sonuçta ileri hızın artması kadar mevcut olanın kalitesi de önemli olduğu için naçizane yaptıklarımızı paylaşmak istedim. Tekrar test yaptırmadık maalesef. Eşim yurtdışında çalıştığı için çok kısa gelebildi perhiz süresi tüp bebek yapacağımız için yeterli olmadı. Bir ürologa bu vitamini bir danışın isterseniz.

Sadece yumurta ama.ona neden karşısınız
Doğan bebek o yumurtadan oluyor işte. Sonuçta bir başkasının genlerini taşıyan bir bebek olacak. Eşimin spermi ,bir başka kadının yumurtasi ile döllenecek ve ben sadece taşıyıcı olucam. Insanın kendi kanından, kendi genlerinden olmadiktan sonra evlatlık alıp büyütür sevap kazanırım. Zaten ISLÂM dininde yasak.

Doğan bebek o yumurtadan oluyor işte. Sonuçta bir başkasının genlerini taşıyan bir bebek olacak. Eşimin spermi ,bir başka kadının yumurtasi ile döllenecek ve ben sadece taşıyıcı olucam. Insanın kendi kanından, kendi genlerinden olmadiktan sonra evlatlık alıp büyütür sevap kazanırım. Zaten ISLÂM dininde yasak.
Evet haklısınız. Yokmuymuş bi yolu.iğne ilaç ameliyat. Ne bilim .olmalı .

aynı durum bizde de var merional iğne kullandı.400 binden 8 milyona çıkarttı sayıyı ama bu seferde yapısı bozuldu. bizde cakşır otu zeytinyağlı kuru incir ve keci boynuzu tükettik. bunları uzun süre kullanmak lazım en az 6 ay .ileri hareket bu sayede biraz artti.morfoloji hala bozuk

aynı durum bizde de var merional iğne kullandı.400 binden 8 milyona çıkarttı sayıyı ama bu seferde yapısı bozuldu. bizde cakşır otu zeytinyağlı kuru incir ve keci boynuzu tükettik. bunları uzun süre kullanmak lazım en az 6 ay .ileri hareket bu sayede biraz artti.morfoloji hala bozuk
Biz daha neler yaptık evet süreklilik önemli bizde sayıda problem yoktu ama çakşır promen k bizde işe yaramıştı.Bir de havuç suyu.

Çakşır otunu keçi boynuzu pekmezini karıştırıp balla beraber bi karışım hazırlamıştım. Her akşam bi dolu kaşık yedi.ama değişme yoktu.sayı idare ediyo ama ileri hareketli yok.morfolojidede bozuk oranı yüksekti.yasa bağlı varikoselde vardı tek taraflı.ameliyat olmasına gerek yok dediler.önumuzdeki ay tekrar transfer olucak.bu kez hiç kalkmadan yatıcam 10 gün

Merhaba kizlar tek tek mesajlari okudum vallah gozum dola dola , en guzelide o heyecani yasadigini belrtirken artik hamile oldugu icin altda kac hafta hamile oldugunu gormem ve o denemde neler hiss etipte sonuc pozitiv oldugunu bilmemdi insallah bizde bu yola giricez ve insallah bende sizin gibi heyeacnimi panigimi test sonuclarimi paylasirim ve sonuc pozitiv olur :)

Merhaba kizlar tek tek mesajlari okudum vallah gozum dola dola , en guzelide o heyecani yasadigini belrtirken artik hamile oldugu icin altda kac hafta hamile oldugunu gormem ve o denemde neler hiss etipte sonuc pozitiv oldugunu bilmemdi insallah bizde bu yola giricez ve insallah bende sizin gibi heyeacnimi panigimi test sonuclarimi paylasirim ve sonuc pozitiv olur :)
Âmin inşallah

insallah canım insallah

Arkadaşlar 9. Gun tahlil sonucum 274❤❤
Canim kac gunun kac ebriosu konulu? Birde bu bizden asilimi yoksa doktorun kontrolundemi oluyo yani biz sece biliyomuyuz kac embriyo veya kacinci gunun transver edilcegini? Bide ben calisan bayanim kac gun istirahet etmek gerek?

Canim kac gunun kac ebriosu konulu? Birde bu bizden asilimi yoksa doktorun kontrolundemi oluyo yani biz sece biliyomuyuz kac embriyo veya kacinci gunun transver edilcegini? Bide ben calisan bayanim kac gun istirahet etmek gerek?
5. Gun embriosu 1 tane transfer edildi. Kaç tane transfer edileceğine dr karar veriyor. Durumuna göre 2 tane de transfer edilebiliyor. Ben 3 gün istirahat ettim. Istersen daha fazla edebilirsin. Transferin ertesi günü normal hayatına dönebiliyorsun ağır iş yapmamak şartıyla.

İyi geceler arkadaşlar. Beni anlayanlar burda olduğu için size dökmek istedim içimi. İki aşılama ve 1 tüp bebek denemesi oldu.asilamalardan umudum yoktu zaten.ama tüp bebek tutar diye düşünüyordum. Olmadı.ben kendimi toparlayamıyorum. Evet yolun başındayım .benden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Ama ben kendime gelemiyorum.embriyoların resimlerini vermişlerdi .tv nin yanındaydı.elim varıp kaldıramadım.nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben neden yapamıyorum.regl oldum ondan mı böyleyim bilmiyorum

Back