Malesef başa çıkılmıyor canim. O üzüntüyü yaşamadan gecmiyor. Geçen sene Ilk negatifi aldığım da dünya başıma yıkılmıştı o günden kulak çınlaması ve bir diş kırığı hatıra kaldı bana. Dr gittim testler yapıldı hiçbirşey cikmadi ve büyük bir üzüntü sonucu olmus olabilir dedi. Hala kulaklarım çınlıyor. Hiç olmayacakmış gibi geliyor ama öyle değil her gecenin sonu aydınlık. Evet başına gelmeyen bilmiyor onun için söylenenlere kulaklarini kapat ve pozitif ol. Asla ama asla tekrar denemekten vaz geçme. Rabbim çok büyük inşallah nasip edecek ben inaniyorum. Umudumuzu kaybetmek yok❤❤İyi geceler arkadaşlar. Beni anlayanlar burda olduğu için size dökmek istedim içimi. İki aşılama ve 1 tüp bebek denemesi oldu.asilamalardan umudum yoktu zaten.ama tüp bebek tutar diye düşünüyordum. Olmadı.ben kendimi toparlayamıyorum. Evet yolun başındayım .benden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Ama ben kendime gelemiyorum.embriyoların resimlerini vermişlerdi .tv nin yanındaydı.elim varıp kaldıramadım.nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben neden yapamıyorum.regl oldum ondan mı böyleyim bilmiyorum
canım bende 1 hafta önce ilk tüp denememde negatifi aldım.ne eş ne aile kimse ne yaşadığımızı anlayamıyor.ben hep hayırlısı diye dua ettim demekki hayırlı değilmiş .Burada kızlarla konuşa konuşa rahatladım.bana istediğin zaman yazabilirsin .istersen numaramı da veririm dertleşiriz.Biz burada kader arkadaşıyızİyi geceler arkadaşlar. Beni anlayanlar burda olduğu için size dökmek istedim içimi. İki aşılama ve 1 tüp bebek denemesi oldu.asilamalardan umudum yoktu zaten.ama tüp bebek tutar diye düşünüyordum. Olmadı.ben kendimi toparlayamıyorum. Evet yolun başındayım .benden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Ama ben kendime gelemiyorum.embriyoların resimlerini vermişlerdi .tv nin yanındaydı.elim varıp kaldıramadım.nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben neden yapamıyorum.regl oldum ondan mı böyleyim bilmiyorum
İyi geceler arkadaşlar. Beni anlayanlar burda olduğu için size dökmek istedim içimi. İki aşılama ve 1 tüp bebek denemesi oldu.asilamalardan umudum yoktu zaten.ama tüp bebek tutar diye düşünüyordum. Olmadı.ben kendimi toparlayamıyorum. Evet yolun başındayım .benden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Ama ben kendime gelemiyorum.embriyoların resimlerini vermişlerdi .tv nin yanındaydı.elim varıp kaldıramadım.nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben neden yapamıyorum.regl oldum ondan mı böyleyim bilmiyorum
Daha önce iki negatifim var ilkinde bende kesin olur sanmıştım hayal kırıklığı.İkinci de çok 5. gün embriyosu olunca olacak sandım o da negatif pazartesi Allah nasip ederse 3. Başlamayı düşünüyorum.Bu sefer umut etmiyorum yaşayıp göreceğiz.Ama biraz zaman tanı kendine geçecek emin ol.Tabi herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Ama daha güçlü kalkıp yoluna devam edeceksin inşallah.İyi geceler arkadaşlar. Beni anlayanlar burda olduğu için size dökmek istedim içimi. İki aşılama ve 1 tüp bebek denemesi oldu.asilamalardan umudum yoktu zaten.ama tüp bebek tutar diye düşünüyordum. Olmadı.ben kendimi toparlayamıyorum. Evet yolun başındayım .benden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Ama ben kendime gelemiyorum.embriyoların resimlerini vermişlerdi .tv nin yanındaydı.elim varıp kaldıramadım.nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben neden yapamıyorum.regl oldum ondan mı böyleyim bilmiyorum
Seni en iyi bizler anlarız. Bende çalışıyorum 5 senedir evliyim 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım ama olmadı güçlü olmalıyız bir sonraki deneme için pozitif ve olumlu olmalısın...Hep güçlü kadın,pozitif kadındım. Herşeyle başa çıktım ama bununla başa çıkamıyorum.çalıştığım için sürekli hamile kadınları ve bebekleri görüyorum.gözlerim doluyo .ki ben hiç böyle biri değilim.eşim çok üzülüyo.önemli olan sensin geçicek bu günler diyo.hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimizden.ah o hayaller
Corasprin hap ve ocsapar iğne kullanıyorum. Raporla yazılmıyor diye biliyorum ama emin değilimKızlar merhaba kan sulandırıcı için rapor yazdıran varmı nasıl bır yol izledi acaba
İkiz mi canım bana da senin gibi embriyo konuldu 2. Günündeyim çok heyecanlıyımEvet 2.denemem 2 embriyo konuldu.a kalite ve orta kalite imiş.hayırlısı artık.beklemek zor
Daha önce doktor rapor yazdırabılcegımı soyledı gtttım sonra tekrar yanına yazamam dedı muallakta kaldım ıyıceCorasprin hap ve ocsapar iğne kullanıyorum. Raporla yazılmıyor diye biliyorum ama emin değilim
Yok canım tek :) inşallah Allah gönlüne göre versin senin de.tek istiyordum tek oldu.Allah sağlık versin de kucağıma almak da nasip olsun.İnşallah sen de pozitifi görürsün.İkiz mi canım bana da senin gibi embriyo konuldu 2. Günündeyim çok heyecanlıyım
İnşallah canım sağlıkla kucağına al canm bebeğiniYok canım tek :) inşallah Allah gönlüne göre versin senin de.tek istiyordum tek oldu.Allah sağlık versin de kucağıma almak da nasip olsun.İnşallah sen de pozitifi görürsün.
Amin arkadaşım.İnşallah canım sağlıkla kucağına al canm bebeğini
Var beennArkadaşlar gülmeyin ama benim 3. günüm ne olur ne olmaz diye test yaptım. Tek çizgide moralim bozuldu.
Var mı benim gibi hemen test yapan?
Transfer hariç kaçıncı gününüzde yaptınızVar beennsonuc negatif
canim biraz sabirli olun 9 ay nasil bekliyceksiniz sonra 12 gunden oncekiler dogrusunu gostermeyebilir rahatlamaya baska seyler dusunmeye calisin (mumkun olmadiginida biliyorum ama) rabbim hayirlisiyla versin insallahVar beennsonuc negatif
canim uzuntunu cok iyi anliyorum uzulme demenin pek ise yaramadiginida biliyorum o gordugun hamilelerin ve cocugu olanlarinda hepsi cok mutlu degil inanki oyle mesajlar okudumki cocuk bakmak istemeyenler cocugunu sevemeyenler alisamayanlar .... biz anne olmayi o kadar cok istiyoruzki bu yuzden yasadiklarimiz agir geliyor .sabredin ve sukredin lutfen Allah baska imtihan vermesin zorunda zoru var hem ben sizin olucagini dusunuyorum biraz zaman verin kendinize olmazsada belki benim gibi evlat edinerek anne olmayi dusunursunuz sabir ve kolayliklar diliyorumHep güçlü kadın,pozitif kadındım. Herşeyle başa çıktım ama bununla başa çıkamıyorum.çalıştığım için sürekli hamile kadınları ve bebekleri görüyorum.gözlerim doluyo .ki ben hiç böyle biri değilim.eşim çok üzülüyo.önemli olan sensin geçicek bu günler diyo.hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimizden.ah o hayaller
Evet evet cok haklisin ama merak istecanim biraz sabirli olun 9 ay nasil bekliyceksiniz sonra 12 gunden oncekiler dogrusunu gostermeyebilir rahatlamaya baska seyler dusunmeye calisin (mumkun olmadiginida biliyorum ama) rabbim hayirlisiyla versin insallah
Bugun yaptim 4. GünTransfer hariç kaçıncı gününüzde yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?