Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar merhaba.bugün 7.günüm 5.gün embriyosu değerim 59 çıktı.iyi mi sizce?
çatlatma iğnesinin etkisi olmasın.
Kızlar burda olan varmı.ikinci deneme için ne kadar süre geçmesi gerekiyo.ve ücreti ortalama ne kadar oluyo.dondurulmus embriyolar için
normalde 2 ay ara vermek en iyisi.bazende vücud ilaçlara alışmışken hemen yapmak isteyen hocalarda olabiliyor

2 ay ara vermek istiyorum maddi olarak da çok yıpratıcı. inşallah dondurulmuşlarla olur
Evet ama siz rapor alabilirsiniz aslında keşke başta alsaydınız.Neyse bence olur dondurulmuşlarla bu süreçte sağlıklı beslenmeye özen gösterin bir daha ki transfere kadar.Kalan embriyolar 5. Gün mü donduruldu.birde kaç yumurtanız oldu ve kaçı döllendi.Kusura bakmayın çok sordum ama bizde de problem eşimde o yüzden.

devlet hastanesinden rapor almak için evlilik süresi vs. uymuyordu.hem olsa bile 2 kez aşılama deneme zorunluğu var.bizim aşılamda sansımız % 0. aynı iğneleri vurulup boş yere zaman kaybetmek istemedik. 6 yumurta döllendi. 4 iyi durumdaydı.3 gün embriosu. 1 tane transfer edildi.3 tane donduruldu.

senin kacıncı denemen.hikayen nedir
Benim 3. Denemem olacak ilkinde hiç tutmadı iki tane 3. Gün embriyosu.2. Sinde yine iki tane 5. gün embriyosu kimyasal oldu değer çok düşüktü.Benim eşimde sayı var ama hareket ve morfoloji 0.3 senedir uğraşıyorum benim 8 yaşında ilk denemede olmuş sağlıklı bir evladım var Allah’a şükür ama 3 senedir ikinci için çırpınıyoruz.İlla kardeş istiyor ağlıyor bende dayanamıyorum.3 sene önce bir dış gebelik üstüne bir kimyasal gebelik yaşadım.Ki dış gebelik çok zordu ameliyat oldum.Ondan beri de olmuyor.Benimde yumurta rezervi azalmaya başladı.En son 5 yumurtadan 4 tane döllenmişti.Bu defa Hasan hoca havuz yapıp genetiğine baktıralım dedi.Bakalım genetiğe gidecek kadar kalabilirse inşallah.

inşallah istediğin gibi olur herşey.maşallah oğlun var rabbim sağlıklı uzun ömür versin.bizlere de nasip etsin

Kızlar burda olan varmı.ikinci deneme için ne kadar süre geçmesi gerekiyo.ve ücreti ortalama ne kadar oluyo.dondurulmus embriyolar için

Canım ben izmir de smyrna ya gidiyorum . Dondurlmusun transferi 3750 tl tabi ilaçlara henüz baslamadim. Çarşamba günü rahim filmi cekilecegim tekrardan doğum yapmış olduğum icin

Ne yaptin canim, bugun test yaptiracaktin yanilmiyorsam? Insallah guzel haberlerle doneceksin

Ne yaptin canim, bugun test yaptiracaktin yanilmiyorsam? Insallah guzel haberlerle doneceksin

Evet canım yaptırdım bugün 1581 çıktı, cumartesi 572 idi. Doktor güzel dedi, ve 20 (!) gün sonra ultrasona gelmemi söyledi. Çok geç değil mi diye mızırdanınca 10 günde anlaştık.
Kalp atışını da duyabilmek için geç çağırdı sanırım ama en azından kese görelim inşallah

Yasasinnnn, cok sevindim gercekten
Bence kalp atisini duyamazsan dahi gorebilirsin 10 gun sonra.
Ay hadi hayirlisi, vallahi kendim gibi sevindim canim, kucagina aldigin gunlerde de gorusuruz insallah

Ben de şimdi öğrendim hastaneyi aradım sabah kan vermiştim. Negatif.
Bugün tekrar kan testi yaptı hastane. Negatif.ilaçları bıraktım.bi kaç gün sonra hasta olursun dediler.bi sonraki ay tekrar denicez.sen ne yapmayı planlıyorsun. Varmı dondurulmuş

MaşaAllah çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Kaçıncı gününüzde binli rakamlar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…