Benim suan cok yeni 4 haftalik. Allah nasip ederse Doguma kadar kullanacakmisim, Insllh hayirlisi ile pizitif alirsinizBende de aynısı çıktı taşıyıcıyım. Pazar günü test günüm. Şu an oscapar 6000 ve corasprin kullanıyorum. Hamile olsam da kullanacak mıyım bilmiyorum siz ne zamandır kullanıyorsunuz kaçıncı haftadasınız
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşaAllahh.Benim suan cok yeni 4 haftalik. Allah nasip ederse Doguma kadar kullanacakmisim, Insllh hayirlisi ile pizitif alirsiniz
Ederim canım inş hayırlısıyla mutlu haberi alırsın rabbim büyükBende eşime dedim bak sivilcem çıktı diye, olmadı mı yani diyor :) artık nasıl travma yarattıysa bizde..böyle yazılar bana umut oluyor..bana da dua et canım bende güzel haberler alayım..
merhaba canim seninde yuksekmis degerin gozun aydinIyi geceler kızlar 10.gun kan 817 cıktı sizce nasil değer c.tesi kese icin çağırdı doktor herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim
herkese iyi akşamlar :)
kan değerim 9. gün 209, bugün 11. günde 572 çıktı
Doktorum pazartesi tekrarla dedi. Bakalım neler olacak. Geçtiğimiz 2 sefer de kan değerlerim katlanarak artmıştı ama erken haftalarda düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden çok beklentiye giremiyorum.
Herkesten peş peşe güzel haberler almak ümidiyle
herkese iyi akşamlar :)
kan değerim 9. gün 209, bugün 11. günde 572 çıktı
Doktorum pazartesi tekrarla dedi. Bakalım neler olacak. Geçtiğimiz 2 sefer de kan değerlerim katlanarak artmıştı ama erken haftalarda düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden çok beklentiye giremiyorum.
Herkesten peş peşe güzel haberler almak ümidiyle
Niye tedirgin oluyorsun 180lerde olmasi gerekiyordu en aaz 2 katından fazla yükselmiş bu iyi bişey kötü değil ki benimde 600lerde olması gerekiyordu en az 800lerde cıktı sıkıntı yok canım gözüm aydınamin insallah canim
baska bi dr sordum 180 falan cikar dedi benim ki 230 cikmis buna da tedirgin oldum
caniimmm Allah bin kere razi olsun cevabin icin icime su serptin 1. kimyasal oldu dustu esime bile soyleyemeden cok tedirgin oldum ne bilim ne zormus senimde kuzunu saglicakla kucagina almak nasip olsum canim❤Niye tedirgin oluyorsun 180lerde olmasi gerekiyordu en aaz 2 katından fazla yükselmiş bu iyi bişey kötü değil ki benimde 600lerde olması gerekiyordu en az 800lerde cıktı sıkıntı yok canım gözüm aydın
Transfer hariç derken gününü sayıyor musun mesela 3. Gün embriyosudur Pazartesi’den sonra sayarken 4-5-6-7 diye mi saydın yoksa transfer günü de dahil embriyonun gününü hiç saymadın mıBugün transfer hariç 11.gün idrar yine negatif. Biliyorsunuz dün de hızlı kan testi vermiştim negatifti. Umudum kalmadı. Dün çok ağlamıştım. Son deneme p.tesi hastanede hcg bakılacak ama beklentim %10
Benimde hem idrarda negatifti.kanda 11.gun negatif cikti.seni cok iyi anliorumBugün transfer hariç 11.gün idrar yine negatif. Biliyorsunuz dün de hızlı kan testi vermiştim negatifti. Umudum kalmadı. Dün çok ağlamıştım. Son deneme p.tesi hastanede hcg bakılacak ama beklentim %10
Cok sevindim canim, insallah boyle devam eder. Temkinli yaklasmani anliyorum, ben de hala inan sevinemiyorum onceki yasadiklarimdan dolayi; ama olumlu dusunelim insallah olumlu devam etsin. Bu arada sen NGS de yaptirmis miydin?
Çok teşekkürler, Amin inşallahInşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliginiz.
3. Gün embriyosu, transfer gününü saymadim. Dr 12 gün sonra kan vereceksin dedi.Transfer hariç derken gününü sayıyor musun mesela 3. Gün embriyosudur Pazartesi’den sonra sayarken 4-5-6-7 diye mi saydın yoksa transfer günü de dahil embriyonun gününü hiç saymadın mı
11. günden sonra da yaptırdınız mı ? Siz de mi benim gibi kanda sadece negatif /pozitif yaptırdınız ?Benimde hem idrarda negatifti.kanda 11.gun negatif cikti.seni cok iyi anliorumüzgünüm
Benimde maalesef negatif cıktı 11. GünBugün transfer hariç 11.gün idrar yine negatif. Biliyorsunuz dün de hızlı kan testi vermiştim negatifti. Umudum kalmadı. Dün çok ağlamıştım. Son deneme p.tesi hastanede hcg bakılacak ama beklentim %10
Allah'tan ümit kesilmez, verdiği de vermediği de imtihanımızdır. Üzülmemek elde değil ama isyan etmemeliyiz. Gün doğmadan neler doğar...Benimde maalesef negatif cıktı 11. Gündun butun akşam ruh gibiydim açıkçası. Burada bazı arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra 15. Gün regl olmazsam yeniden bir test yapcagım emin olmak için. Umarm pzt olumlu cıkar sizin için..
Aynen öyle..Allah'tan ümit kesilmez, verdiği de vermediği de imtihanımızdır. Üzülmemek elde değil ama isyan etmemeliyiz. Gün doğmadan neler doğar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?