Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim suan cok yeni 4 haftalik. Allah nasip ederse Doguma kadar kullanacakmisim, Insllh hayirlisi ile pizitif alirsiniz

Bende eşime dedim bak sivilcem çıktı diye, olmadı mı yani diyor :) artık nasıl travma yarattıysa bizde..böyle yazılar bana umut oluyor..bana da dua et canım bende güzel haberler alayım..
Ederim canım inş hayırlısıyla mutlu haberi alırsın rabbim büyük

Iyi geceler kızlar 10.gun kan 817 cıktı sizce nasil değer c.tesi kese icin çağırdı doktor herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim
merhaba canim seninde yuksekmis degerin gozun aydin
benimde 7. gun 93tu
9. gun 230 olmus dr 180 falan demisti kafam karisti senin daha onceki degerin kacti kacinci kan tahlilin bu

herkese iyi akşamlar :)
kan değerim 9. gün 209, bugün 11. günde 572 çıktı
Doktorum pazartesi tekrarla dedi. Bakalım neler olacak. Geçtiğimiz 2 sefer de kan değerlerim katlanarak artmıştı ama erken haftalarda düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden çok beklentiye giremiyorum.
Herkesten peş peşe güzel haberler almak ümidiyle

amin insallah canim
baska bi dr sordum 180 falan cikar dedi benim ki 230 cikmis buna da tedirgin oldum

Cok sevindim canim, insallah boyle devam eder. Temkinli yaklasmani anliyorum, ben de hala inan sevinemiyorum onceki yasadiklarimdan dolayi; ama olumlu dusunelim insallah olumlu devam etsin. Bu arada sen NGS de yaptirmis miydin?

Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliginiz.

amin insallah canim
baska bi dr sordum 180 falan cikar dedi benim ki 230 cikmis buna da tedirgin oldum
Niye tedirgin oluyorsun 180lerde olmasi gerekiyordu en aaz 2 katından fazla yükselmiş bu iyi bişey kötü değil ki benimde 600lerde olması gerekiyordu en az 800lerde cıktı sıkıntı yok canım gözüm aydın

Niye tedirgin oluyorsun 180lerde olmasi gerekiyordu en aaz 2 katından fazla yükselmiş bu iyi bişey kötü değil ki benimde 600lerde olması gerekiyordu en az 800lerde cıktı sıkıntı yok canım gözüm aydın
caniimmm Allah bin kere razi olsun cevabin icin icime su serptin 1. kimyasal oldu dustu esime bile soyleyemeden cok tedirgin oldum ne bilim ne zormus senimde kuzunu saglicakla kucagina almak nasip olsum canim❤

Bugün transfer hariç 11.gün idrar yine negatif. Biliyorsunuz dün de hızlı kan testi vermiştim negatifti. Umudum kalmadı. Dün çok ağlamıştım. Son deneme p.tesi hastanede hcg bakılacak ama beklentim %10

Bugün transfer hariç 11.gün idrar yine negatif. Biliyorsunuz dün de hızlı kan testi vermiştim negatifti. Umudum kalmadı. Dün çok ağlamıştım. Son deneme p.tesi hastanede hcg bakılacak ama beklentim %10
Transfer hariç derken gününü sayıyor musun mesela 3. Gün embriyosudur Pazartesi’den sonra sayarken 4-5-6-7 diye mi saydın yoksa transfer günü de dahil embriyonun gününü hiç saymadın mı

Benimde hem idrarda negatifti.kanda 11.gun negatif cikti.seni cok iyi anliorumüzgünüm

Cok sevindim canim, insallah boyle devam eder. Temkinli yaklasmani anliyorum, ben de hala inan sevinemiyorum onceki yasadiklarimdan dolayi; ama olumlu dusunelim insallah olumlu devam etsin. Bu arada sen NGS de yaptirmis miydin?

Yok yaptırmamıştım canım, geçen sene şubatta OPU olmuştum. O zaman Güvenç Bey’le NGS işini konuştuğumuzda çok taraftar değildi diye yaptırmayalım dedik. O şekilde 8 tane 5.gün embriyosu dondurduk. Düşüklerden sonra kalanlara da NGS işine ben girmek istemedim, çözdür dondur fazla riskli geldi. Bakalım hayırlısı..İnşallah bu sefer sağlıklıdırlar.
Sen kalp atışını duydun çok şükür hadi tadını çıkar hamileliğin, kovalım negatif düşünceleri :)

Transfer hariç derken gününü sayıyor musun mesela 3. Gün embriyosudur Pazartesi’den sonra sayarken 4-5-6-7 diye mi saydın yoksa transfer günü de dahil embriyonun gününü hiç saymadın mı
3. Gün embriyosu, transfer gününü saymadim. Dr 12 gün sonra kan vereceksin dedi.

Benimde maalesef negatif cıktı 11. Gün dun butun akşam ruh gibiydim açıkçası. Burada bazı arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra 15. Gün regl olmazsam yeniden bir test yapcagım emin olmak için. Umarm pzt olumlu cıkar sizin için..

Allah'tan ümit kesilmez, verdiği de vermediği de imtihanımızdır. Üzülmemek elde değil ama isyan etmemeliyiz. Gün doğmadan neler doğar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…