Güzel haberlerini bekliyoruzBende biraz once baş agrım icin ve ilacım bittimişti onunla alakalı dr ile konustum. İlaca devam tahlil gunune kdar dedi, gelirsen receteyi yazarım dedi, sonrasında zaten cts 12 gun oluyor sen yarın gel hemde tahlil yaparsın bişi varsa cıkar dedi bende ozellikle soledim hocam 2. Gün embriyolar saha gec cıkıyor diye biliyorum die o da varsa bişi cıkar sen gel dedi..
Burada forumlarda 12. Gün bile cıkmayıp 14-15 lerde çıkanları okudum. Hayırlısı bakalım nolacak yarın ama cıkmassa 2-3 gun sonra yine tekrar ederim heralde.. Daha önceki gebeligimde idrarda silik çizgi cıkıyordu kanda baktıgımda da bya dusuktu hatta erken bile farketmisim die konusulmustu. Şimdi idrarda bile cıkmazken yarın tahlil heyecanı bastı beni, dua edin kızlar güzel enerjinize inanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAlla. Transfer gününü sayarak mı 9. Gün yoksa saymadan mıBenim dün idrarda pozitif çıkmıştı, bugün 9.gün, kan tahlilinde bhcg 209 çıktı.
Son iki denemem de düşük olduğu için tam sevinemiyorum, garip bir psikoloji. Cumartesi testi tekrar edeceğim, inşallah katlar.
Herkesin pozitif haberler alması ümidiyle
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAlla. Transfer gününü sayarak mı 9. Gün yoksa saymadan mı
Insallah oyle olur canimBenim beta 534 ken merakımdan idrar testi de yapmıştım ve silik çıkmıştı
Ben baya belirgin bekliyordum
Yani idrar testini çok kafana takma idrara geç geçebiliyor
TRamsferim 16 Mart. Bana göre 63894. Gündeyim :)) o kadar zor geçiyor diyebilirim. Cmt yapsam çıkar mı diye kendime yol arıyorum. Üçüncü denememÇok teşekkürler :)
Transfer gününü saymadan 9. gün
12 Mart’taydı transfer. Siz kaçıncı gündesiniz?
Tebrik ederim çok sevindim.insallah darısı başımıza. Hiç böyle bir bekleyiş yaşamamıştım. Ölücem meraktan strestenBenim dün idrarda pozitif çıkmıştı, bugün 9.gün, kan tahlilinde bhcg 209 çıktı.
Son iki denemem de düşük olduğu için tam sevinemiyorum, garip bir psikoloji. Cumartesi testi tekrar edeceğim, inşallah katlar.
Alın benden de o kadarTebrik ederim çok sevindim.insallah darısı başımıza. Hiç böyle bir bekleyiş yaşamamıştım. Ölücem meraktan stresten
valla al benden de o kadar simdi sonuca baktim e-nabizdan sonuca bakayimda negatifi gorup yemegimi yiyeyim dedim pozitif cikmis 93 sevinemedim benimde 1 kimyasalim olduBenim dün idrarda pozitif çıkmıştı, bugün 9.gün, kan tahlilinde bhcg 209 çıktı.
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ?Çok teşekkürler :)
Transfer gününü saymadan 9. gün
12 Mart’taydı transfer. Siz kaçıncı gündesiniz?
Tebrik ederim canım harika bir haberkizlar dayanamadim yaptim 5. gün embriyosu 7. gunu bugun 93.8 cikti deger
İdrar testi yapmısmıydın ? Merak ettim onda da pozitif cıkmısmıydı diyekizlar dayanamadim yaptim 5. gün embriyosu 7. gunu bugun 93.8 cikti deger
sagol canim Allah razi olsun rabbim hepimizin gobusunu doldursun insallah dualrim hepimiz icin valla kk diye dua ediyorum Allah icimi biliyoTebrik ederim canım harika bir haber
cikmaz diye hic yapmadim canim en son idrara geciyo cunkuİdrar testi yapmısmıydın ? Merak ettim onda da pozitif cıkmısmıydı diye
Benim dün idrarda pozitif çıkmıştı, bugün 9.gün, kan tahlilinde bhcg 209 çıktı.
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ?
Insallah katlar ve sonrasinda da saglikla devam eder canim.
Nasil hissettigini anlayabiliyorum; insan onceki kotu deneyimlerinden sonra iyi gordugu birseyde bile bir olumsuzluk ariyor. Once test sonucu, sonra katlamasi, sonra rahim ici mi disi mi, sonra kalbi atti mi, sonra hareket etti mi; vekhasil annelik daha simdiden ne kadar mesakkatli bir is oldugunu gosteriyir.
Insallah en kisa surede bu gunleri sana unutturacak, gonlunu kucucuk bedeniyle titretecek bebisini kucagina alirsin.
Benim pozitifti.hatta 7.-8.günde de çıkardı diye düşünüyorum.değere bağlı tabiki.ama tutunduysa kesinlikle çıkar canım3. gün embriyosu olup kanda pozitif alan var mı 9. Ya da 10. günde arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?