Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAlla. Transfer gününü sayarak mı 9. Gün yoksa saymadan mı

Tebrik ederim çok sevindim.insallah darısı başımıza. Hiç böyle bir bekleyiş yaşamamıştım. Ölücem meraktan stresten

valla al benden de o kadar simdi sonuca baktim e-nabizdan sonuca bakayimda negatifi gorup yemegimi yiyeyim dedim pozitif cikmis 93 sevinemedim benimde 1 kimyasalim oldu
ne garip bi duygudur Allahim
rabbim hepimizin gobusunu doldursun canlarim

İdrar testi yapmısmıydın ? Merak ettim onda da pozitif cıkmısmıydı diye
cikmaz diye hic yapmadim canim en son idrara geciyo cunku
benim icin pozitif olmasi degildi aslinda katlanacakmi deger onu merak ediyorum
1 kimyasal gebelik oldu cunku duydum ertesi gun dusmustu esime bile diyemeden nobetteydi esim yanliz basima dusuk yaptim o gunleri dusununce hic sevinemedim

Insallah katlar ve sonrasinda da saglikla devam eder canim.
Nasil hissettigini anlayabiliyorum; insan onceki kotu deneyimlerinden sonra iyi gordugu birseyde bile bir olumsuzluk ariyor. Once test sonucu, sonra katlamasi, sonra rahim ici mi disi mi, sonra kalbi atti mi, sonra hareket etti mi; vekhasil annelik daha simdiden ne kadar mesakkatli bir is oldugunu gosteriyir.
Insallah en kisa surede bu gunleri sana unutturacak, gonlunu kucucuk bedeniyle titretecek bebisini kucagina alirsin.

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yolculuğu sağlıkla mutlulukla devam etsin
Evet anneliğin kalp ağrısı bu bebelerin rahime düşmesiyle başlıyor valla sonu yok. Dediğin gibi hele bir de üst üste olumsuz tecrübeler varsa sevinmeyi sürekli erteliyor insan. Ben mesela bu sefer kalp atışına kadar hamilelik havasına girmeyeceğim :)

3. gün embriyosu olup kanda pozitif alan var mı 9. Ya da 10. günde arkadaşlar ?
Benim pozitifti.hatta 7.-8.günde de çıkardı diye düşünüyorum.değere bağlı tabiki.ama tutunduysa kesinlikle çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…