Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar 8. Gün idrar test yaptım negatif benimki 2. Gün embriyosu erken dimi 8.günde cıkma ihtimali olmaz yani
Canım moralini bozma ve çok çok erken yapmışsın. Kafana takmamaya çalış birşeyler en meşgul ol en net sonuç için bi hafta sonra yap kandan
Rabbim en hayırlısını versin

Evret erken oldugunu tahmin ediyorum bende ama ne bilim heyecan işte bir ihtimal diyerek yaptım.. Bile bile moralim bozuldu.. 5. Gün embriyoları 8. Gün de fln cıkabiliyor forumlarda rast geldim. İkiz gebeliklerde daha buyuk ihtimal cıkması..
Moral bozmayacaksa idrar testiyle bak derim ama can sıkıcı bisi tabi

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..... bende sürekli evde uvulasyon testini kullanıyorum, transferden sonraki 2. ve 3. günlerde çift çizgi çok belirgindi, 4. günden sonra silikleşmeye başladı sanırım benimde tutmadı şimdi korkudan normal gebelik testide yapamıyorum, 21inde kan testi vereceğim....
Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Kızlar kan sonucumu öğrendim malesef bugün 15 gün sonuc 0,1 olumsuz oldu çok üzüldüm

Bugün
Merhaba, ilk defa buraya yazıyorum. Transferimin 7. günü, ovulasyon testi kullanan var mı aranızda? benim hep ikinci çizgim silik çıkıyor, acaba tutmadı mı
Merhaba, siz yazınca evde bir tane ovalasyon testo vardı yaptım benimki de çok silik cıktı. 8.günüm, 3.gün embriyosu.

Bugün

Merhaba, siz yazınca evde bir tane ovalasyon testo vardı yaptım benimki de çok silik cıktı. 8.günüm, 3.gün embriyosu.
Ovulasyon testi erken gebeliği gösteriyormuş benimde silik çıkıyor, onun her gün netleşmesi-koyulaşması gerekiyor ama bende öyle değil sanırım tutmadı benimki
Zor süreç, hakikaten Allah yardımcımız olsun....

En sağlıklısı kan testi yaptırmak. Birazdan gidipbir kan testi yaptıracağım.

Ayın 25 ini bekliyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Bende 25İ bekliyorum.4. Gün test yaptım kan verdim negatif.dun 6. Gün yine test yaptım. Negatif.ağrılar başladı.moralim bozulmuştu. Burayı okuyunca keyfim yerine geldi.

Bende 25İ bekliyorum.4. Gün test yaptım kan verdim negatif.dun 6. Gün yine test yaptım. Negatif.ağrılar başladı.moralim bozulmuştu. Burayı okuyunca keyfim yerine geldi.
Kaçıncı gün embriyosu senin çok erken test yapmışsın daha belli olmaz ki

Kaçıncı gün embriyosu senin çok erken test yapmışsın daha belli olmaz ki
5.gün. çok sabırsızlandım ondan yaptım. Birde yazmışlardı 6.gün gördüm falan diye.merak ettim.bugun okuduklarım moralimi düzeltti ama.erkenmis gerçekten. Ne zaman yapmalıyim

Kızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Canim benim de bugun transferin 13.gunu 427 cikti. Tam katlamamis ama doktor iyi dedi maşallah. İnsallah hayirlisi ile Rabbim hepimizinkini tamamina erdirir. Aminn, cumartesi tekrardan istedi tahlil

5.gün. çok sabırsızlandım ondan yaptım. Birde yazmışlardı 6.gün gördüm falan diye.merak ettim.bugun okuduklarım moralimi düzeltti ama.erkenmis gerçekten. Ne zaman yapmalıyim
Benim 2 transferde 5.gün embriyosu idi 8.gün belli olmuştu ama çok hafifti sen gene de 2 3 gün daha bekle

telefonumdan pek belli degil ama sanirim gebelik testinde 2. çizgi görünmüyor Benimde ovulasyon testim seninki gibi 2. cizgim hafif görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…