- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
Canım moralini bozma ve çok çok erken yapmışsın. Kafana takmamaya çalış birşeyler en meşgul ol en net sonuç için bi hafta sonra yap kandanKızlar 8. Gün idrar test yaptım negatifbenimki 2. Gün embriyosu erken dimi 8.günde cıkma ihtimali olmaz yani
Evret erken oldugunu tahmin ediyorum bende ama ne bilim heyecan işte bir ihtimal diyerek yaptım.. Bile bile moralim bozuldu.. 5. Gün embriyoları 8. Gün de fln cıkabiliyor forumlarda rast geldim. İkiz gebeliklerde daha buyuk ihtimal cıkması..Bence çok erken hemde 2. gün emriyorsu, sanırım biraz daha beklemen gerekİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim 5. gün emriyosu ve bugun 7. günüm, korkumdan testte yapamıyorum, ovulasyon tesinde de sürekli silik çıkıyor
Merhaba, siz yazınca evde bir tane ovalasyon testo vardı yaptım benimki de çok silik cıktı. 8.günüm, 3.gün embriyosu.Merhaba, ilk defa buraya yazıyorum. Transferimin 7. günü, ovulasyon testi kullanan var mı aranızda? benim hep ikinci çizgim silik çıkıyor, acaba tutmadı mı
Ovulasyon testi erken gebeliği gösteriyormuş benimde silik çıkıyor, onun her gün netleşmesi-koyulaşması gerekiyor ama bende öyle değilBugün
Merhaba, siz yazınca evde bir tane ovalasyon testo vardı yaptım benimki de çok silik cıktı. 8.günüm, 3.gün embriyosu.
En sağlıklısı kan testi yaptırmak. Birazdan gidipbir kan testi yaptıracağım.Ovulasyon testi erken gebeliği gösteriyormuş benimde silik çıkıyor, onun her gün netleşmesi-koyulaşması gerekiyor ama bende öyle değilsanırım tutmadı benimki
Zor süreç, hakikaten Allah yardımcımız olsun....
Yaaa hadii bakalım hayırlısı,En sağlıklısı kan testi yaptırmak. Birazdan gidipbir kan testi yaptıracağım.
Bende 25İ bekliyorum.4. Gün test yaptım kan verdim negatif.dun 6. Gün yine test yaptım. Negatif.ağrılar başladı.moralim bozulmuştu. Burayı okuyunca keyfim yerine geldi.Ayın 25 ini bekliyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Kaçıncı gün embriyosu senin çok erken test yapmışsın daha belli olmaz kiBende 25İ bekliyorum.4. Gün test yaptım kan verdim negatif.dun 6. Gün yine test yaptım. Negatif.ağrılar başladı.moralim bozulmuştu. Burayı okuyunca keyfim yerine geldi.
5.gün. çok sabırsızlandım ondan yaptım. Birde yazmışlardı 6.gün gördüm falan diye.merak ettim.bugun okuduklarım moralimi düzeltti ama.erkenmis gerçekten. Ne zaman yapmalıyimKaçıncı gün embriyosu senin çok erken test yapmışsın daha belli olmaz ki
Canim benim de bugun transferin 13.gunu 427 cikti. Tam katlamamis ama doktor iyi dedi maşallah. İnsallah hayirlisi ile Rabbim hepimizinkini tamamina erdirir. Aminn, cumartesi tekrardan istedi tahlilKızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Benim 2 transferde 5.gün embriyosu idi 8.gün belli olmuştu ama çok hafifti sen gene de 2 3 gün daha bekle5.gün. çok sabırsızlandım ondan yaptım. Birde yazmışlardı 6.gün gördüm falan diye.merak ettim.bugun okuduklarım moralimi düzeltti ama.erkenmis gerçekten. Ne zaman yapmalıyim
Arkadaşlar hafif silik çizgili olan ovulasyon testi diğerleri gebelik testi hatta biri erken gebelik testi. Kan veremedim çünkü bugün de versem yarın da versem öğleden sonraya kaldığı için yarın sonuç alabilirmişim. Ben de o zaman yarın vereyim 1 gün daha geçmiş olur dedim.
Kan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.telefonumdan pek belli degil ama sanirim gebelik testinde 2. çizgi görünmüyorBenimde ovulasyon testim seninki gibi 2. cizgim hafif görünüyor
olalıKizlar 3.gin embriosu pazartesi transferim oldu .cok tedrginim rabbim yüzümüzü guldurur insallah.ilk denemem insallah son olur
Benim p. Tesi test günüm hiçbirşey hissedemiyorumolalı
Merhaba, sizde durumlar nasıl, test gününüze az kalmış olmalı:)
Benim de daha 4.gün bugün,haftaya çarşamba test günüm:/ sizin kaçıncı gün embriyosuydu?Benim p. Tesi test günüm hiçbirşey hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?