Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim de cok agrim var oyle.. az once dayanamadim erken gebelik testi aldim ben. 7. Gunum bugun catlatma ignesi 15 yada 16 gun onceydi. Test pozitif cikti. Cok merak ediyorum ben de
Canım silikte olsa ikinci çizgi gözüküyor iki güne kan var inşaAllah güzel sonuç alırskn

Ben de verdim :)) 33 cikti degerim. Iyi mi sizce?

Ama kahverengi akinti da oldu az once regl agrimda var
Hayırlı olsun Benim 3.gün embirosuydu hemşirem 12.gün 100 üzeri bi değer bizim için yeterli demişti senin inşallah o zamana 100ü hayli hayli geçmiş olacaktır canım, kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir diyorlar ama ne olur ne olmaz doktorunu haberdar et istersen belki ek ilaç verirler

Kızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Canım 2 katı olmasa da doktorlar %60lık bir artışı da kabul ediyor, bir de saat bile farkediyor benzer saatlerde mi yaptırdın, bence ciddi bir fark yok ama istersen 2 gün sonra bir daha yaptır için daha rahat olur

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için...Bildirim gelmediği için grubun içine girip bakmamıştım mesajlara. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Arkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor

Arkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor
Her gün 2 doz vuruluyorum ben yumurta toplama gününden sonra başladım muhtemelen 10. Haftaya kadar devam edecekmiş daha dr a gitmedim mart sonuna çağırdılar

Merhaba, ilk defa buraya yazıyorum. Transferimin 7. günü, ovulasyon testi kullanan var mı aranızda? benim hep ikinci çizgim silik çıkıyor, acaba tutmadı mı

ovulasyon testi kullanan var mı aranızda, oda gebeliği gösteriyormuş, hatta idrarla yapılan gebelik testinden daha erken cevap veriyormuş....

Kızlar 8. Gün idrar test yaptım negatif benimki 2. Gün embriyosu erken dimi 8.günde cıkma ihtimali olmaz yani

Kızlar 8. Gün idrar test yaptım negatif benimki 2. Gün embriyosu erken dimi 8.günde cıkma ihtimali olmaz yani
Bence çok erken hemde 2. gün emriyorsu, sanırım biraz daha beklemen gerek İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim 5. gün emriyosu ve bugun 7. günüm, korkumdan testte yapamıyorum, ovulasyon tesinde de sürekli silik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…