- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
Canım silikte olsa ikinci çizgi gözüküyor iki güne kan var inşaAllah güzel sonuç alırskn |
Vallaha ben bu teati böyle gördükten 5dk sonra kan vermeye koşmuş olurdum
Hayırlı olsunBen de verdim :)) 33 cikti degerim. Iyi mi sizce?
Ama kahverengi akinti da oldu az once regl agrimda var
Canım 2 katı olmasa da doktorlar %60lık bir artışı da kabul ediyor, bir de saat bile farkediyor benzer saatlerde mi yaptırdın, bence ciddi bir fark yok ama istersen 2 gün sonra bir daha yaptır için daha rahat olurKızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için...Bildirim gelmediği için grubun içine girip bakmamıştım mesajlara. Allah tamamına erdirsin inşallah.Teşekkür ederim canım benim üç ve dördüncü günü bıçak gibi saplanma ağrıları oldu bazen bayaa artıyordu ağrı kanama olmadı 6.günü kan testi yaptığımda değerim 138 çıkmıştı canım idrar testine pek güvenme 6.gün idrarda çıkmaz brnim değerim ikiz olduğu için yüksekti idrar yapsam belki çıkardı ama idrara güvenmiyorum çok merak ederseniz kan verin
Ayın 25 ini bekliyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırımSonuç alan yok mu arkadaşlar ? Çok sessiz burası.
BEn en 25 nde inşaAllah öğrenicem. Rabbim ikimize de herkese hayırlı sonuç almayı nasip etsinAyın 25 ini bekliyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Her gün 2 doz vuruluyorum ben yumurta toplama gününden sonra başladım muhtemelen 10. Haftaya kadar devam edecekmiş daha dr a gitmedim mart sonuna çağırdılarArkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor
Bana progesteron içeren jel verdi . Crinone jel kullanıyorum.Arkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor
Hep beraber öğreneceğiz demek ki benim de transfer ayın 12'sinde yapıldı.BEn en 25 nde inşaAllah öğrenicem. Rabbim ikimize de herkese hayırlı sonuç almayı nasip etsin
Ben kullanıyorum üç aydır hergünArkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor
Ben hapını kullanıyorum sabah akşamArkadaşlar progestrn iğne kullanan var mı test Gününe kadar doktorum yazmış gün aşırı. Acaba herkese mi yazılıyor
Ben hapını kullanıyorum sabah akşam
Benim 16 Mart yapıldı ama test günüme 25 dedi doktorum siz daha erken öğrenebilirsinizHep beraber öğreneceğiz demek ki benim de transfer ayın 12'sinde yapıldı.
Bence çok erken hemde 2. gün emriyorsu, sanırım biraz daha beklemen gerekKızlar 8. Gün idrar test yaptım negatifbenimki 2. Gün embriyosu erken dimi 8.günde cıkma ihtimali olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?