Cuma günü sabahtan vermiştim kanı ama o yüzden yarın sabah vermeyi düşünüyorum 3 katı artması gerekiyormuş yarınBugün verin kanı iki günde bir takip cuma verdiyseniz bugün vermeniz lazım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızCuma günü sabahtan vermiştim kanı ama o yüzden yarın sabah vermeyi düşünüyorum 3 katı artması gerekiyormuş yarın
Canım doktor mu 15.gün kan vermeni söylediKızlar yarın bnde kan verecek cok heyecanlıyım aynı zamanda heyecanlı yim yarın 5 Mart'ta transfer oldum yarın 19 Mart 15 gün bakalım hiç bir belirti yok bazen kasiklarima ve rahime bıçak sallıyor kar gibi oluyor geçiyor
Belirtiye gerçekten hiç takılma bende çok aradım hiç yoktu ağlayıp duruyordum olmadı diyeKızlar yarın bnde kan verecek cok heyecanlıyım aynı zamanda heyecanlı yim yarın 5 Mart'ta transfer oldum yarın 19 Mart 15 gün bakalım hiç bir belirti yok bazen kasiklarima ve rahime bıçak sallıyor kar gibi oluyor geçiyor
Sağol asin dua edin inşallah güzel sonuç alayım benim de duam nerede bizim gibi Rabbimden duacı oluyorsa rabbim aratmasinBelirtiye gerçekten hiç takılma bende çok aradım hiç yoktu ağlayıp duruyordum olmadı diye
Kızlar yarın bnde kan verecek cok heyecanlıyım aynı zamanda heyecanlı yim yarın 5 Mart'ta transfer oldum yarın 19 Mart 15 gün bakalım hiç bir belirti yok bazen kasiklarima ve rahime bıçak sallıyor kar gibi oluyor geçiyor
Evet doktor söyledi bnde bekliyorum bklmCanım doktor mu 15.gün kan vermeni söyledi
Bende 5 martta transfer oldum 14 Mart test günümdü hatta ben 12 Mart’ta öğrendim
Belirti genelde olmuyor
İnş güzel haberler alırsın
Yok yarın verecek inşallahNaptin canım kan verdin mi
Yok yarın verecek inşallah
Bence gayet iyi canımKızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Dün demek istediğim buydu ya dün yaptırmalıydınız yada yarın o artışı ara günler karşılamayabiliyorAma normalde dün yani 2.gün 440 bugunde 660 gibi çıkması lazımdı
Kızlar canım çok sıkkın adet sancısı gibi bı sancim var çok korkuyorum
Bence bu güzel birşey çünkü gerçekten adet sancısı gibi oluyorKızlar canım çok sıkkın adet sancısı gibi bı sancim var çok korkuyorum
Benim de cok agrim var oyle.. az once dayanamadim erken gebelik testi aldim ben. 7. Gunum bugun catlatma ignesi 15 yada 16 gun onceydi. Test pozitif cikti. Cok merak ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?