Z zeynn007 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 4 0 1 26 Pazar 09:36 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #41 Kahvekokusu0 .!.: Canımm çok yeni senin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın 8. Gün falan yap istersen ama seni etkilemeyecekse tabi ilaçları falan bırakmadan. Tabi iyi değil aslında erken test yapmak ama sabretmek zor tabi hepimiz bu yoldan geçiyoruz :) Genişletmek için tıkla... Sizin spnucunuz ne çıktı acaba
Kahvekokusu0 .!.: Canımm çok yeni senin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın 8. Gün falan yap istersen ama seni etkilemeyecekse tabi ilaçları falan bırakmadan. Tabi iyi değil aslında erken test yapmak ama sabretmek zor tabi hepimiz bu yoldan geçiyoruz :) Genişletmek için tıkla... Sizin spnucunuz ne çıktı acaba
K Kahvekokusu0 Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2023 302 91 18 30 Pazar 12:16 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #42 Yesilagacbambu .!.: Neysem bakalım dayanabildüğim kadar sabır edicemm.. bugün ovitirelle vurunmamın 10. Günü Genişletmek için tıkla... 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni
Yesilagacbambu .!.: Neysem bakalım dayanabildüğim kadar sabır edicemm.. bugün ovitirelle vurunmamın 10. Günü Genişletmek için tıkla... 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni
K Kahvekokusu0 Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2023 302 91 18 30 Pazar 12:17 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #43 zeynn007 .!.: Sizin spnucunuz ne çıktı acaba Genişletmek için tıkla... Pozitifi aldım canım dün nasipse sağlıkla ilerler inşallah
zeynn007 .!.: Sizin spnucunuz ne çıktı acaba Genişletmek için tıkla... Pozitifi aldım canım dün nasipse sağlıkla ilerler inşallah
Y Yesilagacbambu Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 509 161 303 Amasya Pazar 12:31 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #44 Kahvekokusu0 .!.: 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni Genişletmek için tıkla... Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah
Kahvekokusu0 .!.: 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni Genişletmek için tıkla... Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah
Y Yesilagacbambu Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 509 161 303 Amasya Pazar 12:32 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #45 Kahvekokusu0 .!.: 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni Genişletmek için tıkla... Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah
Kahvekokusu0 .!.: 12.günden sonra bence geçmiş olabilir tabi sen yine birkaç gün daha bekle bence canım iki tane vuruldugın için o da yanıltmasın seni Genişletmek için tıkla... Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah
K Kahvekokusu0 Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2023 302 91 18 30 Pazar 12:51 Konu Sahibi Konu Sahibi 17hope17 #46 Yesilagacbambu .!.: Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benimm hepimiz güzel sonuçlar alalım sağlıkla inşallah
Yesilagacbambu .!.: Ayy bilemiyorum yaa neyse bakalım teşekkür ederimmm Sen pozitifff almışsın canmm hayırlı olsunnn sağsalimm devam etsin inaşşllah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benimm hepimiz güzel sonuçlar alalım sağlıkla inşallah