Transfer sonrasi Progesteron

Berna80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
29
0
86
Ankara
Selam arkadaslar.. Konuyu ayri acmak istedim bu konuda hepinizin bilgisine ihtiyacim var.. Dondurulmus embryo transferi yapildi bundan 6 gün önce.. Ama bana transfer sonrasi icin Progesteron verilmedi.. Dondurulmus oldugu icin gerek yok.. Senin hücrelerin onu korur dediler.. Bu konuda bir bilgisi olan varmi.. Ben kendim Danimarka'da kaliyorum.. Türkiye'de verildigini okudum.. Doktorlarima güveniyorum ama yinede merakimi gidermek istiyorum.. Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim..

merhaba Berna80 ben de dondurulmus emriyo transferide olsa progesteron jeli verilmisti hatta hamilelik testine kadar
kullan demislerdi ,sadece ucuncu denemede hamile kaldim kan testinde progesteron yuksek cikmis o yuzden artik kullanma
demislerdi ,,,acaba sen de kan testine mi baktilar yani belki progesteronun normal falan mi cikti o yuzden mi vermediler
ama ben hep veriliyor diye biliyorum ,,umarim diger deneyimi olan arkadaslarda yazar da sen de rahatlarsin bol sans

merhaba Berna80 ben de dondurulmus emriyo transferide olsa progesteron jeli verilmisti hatta hamilelik testine kadar
kullan demislerdi ,sadece ucuncu denemede hamile kaldim kan testinde progesteron yuksek cikmis o yuzden artik kullanma
demislerdi ,,,acaba sen de kan testine mi baktilar yani belki progesteronun normal falan mi cikti o yuzden mi vermediler
ama ben hep veriliyor diye biliyorum ,,umarim diger deneyimi olan arkadaslarda yazar da sen de rahatlarsin bol sans

Canim cevap icin öncelikle cok tsk ederim.. Kanla alakali oldugunu sanmiyorum neden dersen tedavi oncesi benden kan almadilar.. Sanirim burda dondurulmus olunca kimseye progesteron vermiyorlar.. Ilk tup bebek denememde kullandim iki hafta sonra tlf acip sonucumu ogrencegim zaten hamilesin progesteron kullanmayi birak uc hafta sonra ultrasyon icin hastayeneye gel dediler.. Umarim bir sorun cikmaz ama oyle bir durum olsaydi muhakak verirlerdi diye dusunuyorum.. Yinede kendimi rahatlatma amacli sizin gibi deneyim sahibi olanlara sormak istedim

anladim canim ama benim de ikinci denemem dondurulmusla oldu ve progesteron kullandim ,,,
neyse hayirlisi olsun hastanenin bildigi bisey vardir ,oyle dusunmek lazim ,ilk denemende mi hamile
kaldin ?dusuk sebebini ogrendin mi,ben 3.denememde hamile kaldim ama buyumemis 10 haftalik
kaybettim ,patalojiye de gitmedi sonuc o yuzden ben sebebini bilmiyoru m

Yok canim.. Ilk denememde hamile kaldim ama dusuk yapmadim allaha sukur:) Su an oglum 2 yasinda.. Simdi 30 yasindayim ve 30 yasindan sonra tup bebek ve tedavisi biraz daha zor oldugu icin zaman kaybetmeden ikinciyi yapmak istedik.. Bakalim ayin 1'nde test sonucunu ögrencem.. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin canim..

Back