Transfer sonrası progestan kullanimi

Hilal8469

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
32
13
40
Merhaba arkadaşlar ben cuma günü transfer oldum.5 gün embriyosu ve doğal siklusla.transferden iki gün önce sadece progestan fitil kullandım şu anda devam ediyorum başka bir ilaç kullanmıyorum.Normalde yarın adet günüm acaba progestan adetimi geciktiriyor mu normalde lekelenmelerim olması gerekirdi.Test günüm 16aralik sonuç ne çıkacak bilmiyorum üzülmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben cuma günü transfer oldum.5 gün embriyosu ve doğal siklusla.transferden iki gün önce sadece progestan fitil kullandım şu anda devam ediyorum başka bir ilaç kullanmıyorum.Normalde yarın adet günüm acaba progestan adetimi geciktiriyor mu normalde lekelenmelerim olması gerekirdi.Test günüm 16aralik sonuç ne çıkacak bilmiyorum üzülmek istemiyorum.
Merhaba canım inşallah bebeğin sağlıkla seninledir🐣 progestan aktif kanamayı baskılayabiliyor evet. Ama onu düşünmemeye çalış bebeğin oradaymış gibi konuş rahmim tertemiz sağlıklı ve güvenli senin için hazır sımsıkı tutun de, bol bol çiğ kabak çekirdeği tüket ve su iç. Boşver kanamayı düşünme lütfen🫠

Merhaba nasıl güzel sözler yazmışsınız çok teşekkür ederim.ilac gibi geldiniz .inşallah benimledir çünkü 3 günlükte olsa ben onu çok seviyorum.su hiç içemiyorum ama zorlayacagim kendimi sevgiler💓

X