Transfer sonrası ne kadar yatmalıyız...

sarxixmelekA&B

ÇAĞAN EGEM
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
985
1
Merhaba kızlar benimde yarın 11.30da transferim var.hastanede ne kadar yattınız siz?benim hastaneden sonra eve girmem için 20 dk arabaya binmem lazım sorun olurmu?birde transferden sonra yüzüstümü yattınız *?onun çok faydası varmış...

Canım ben transferden sonra 4 saat tuvalete bile kalkmadan sırt üstü yattım.adaoktorum daha uzun süreli yatak istiraatinin gebelik şansını artırmadığını söyledi.Benimde hastane evime 20 dk.falan uzaklıkta .Bunun sorun olmayacağını söylediler hastaneden.Sadece transferden sonra 2 gün uzun süreli yolculuk önerilmiyor.Bide ağır iş yasak.Yani sürekli yatmasanda kendinide yormayacaksım.Bemim bugün 11.günüm hiç ev işi görmedim.ıştende izin aldım.Keyif yaptım anlayacağın....

Merhaba kızlar benimde yarın 11.30da transferim var.hastanede ne kadar yattınız siz?benim hastaneden sonra eve girmem için 20 dk arabaya binmem lazım sorun olurmu?birde transferden sonra yüzüstümü yattınız *?onun çok faydası varmış...

Canım hayırlı olsun tedavin, transfer sonrası hastanede 30-45dk kalmadan dinleniyorsun. Sonrasında ise çok fazla yatmana gerek yok. Sadece ağır işlerden kendini koruyacaksın. Atlayıp zıplamayacaksın, yüksek bir yere uzanmayacaksın... Bunun dışında transfer sonrası araba seyahatı yapmanın hiçbir sakıncası yok. İlk günü evin içinde geçirmen yeterli, sonraki günler normal yaşantıya devam sadece kendili kollayacaksın....
Hayırlı haberler almak dileğiyle....

Bende bazen farkında olmadan geriniyorum ama sonra hemen aklıma geliyor.ınşallah bi tehlikesi yoktur.

canım hastanede 1 saat kaldıktan sonra evine dönebilirsin.ağır kaldırma.süreklide yatma kan dolaşımın artsın.en önemlisi strese girme.

gerinmekte bir nevi uzanmak,bence gerinmemeye çalışın...ama yüzüstü yatmanın bence hiç bir sakıncası olamaz...yoksa dr.lar yüzüstü yatmayın derdi zaten...söyledikleri tek şey ağır kaldırma,uzanma,spor yapma....

ben transferden sonra 2 saat hastahanede yattım daha sonra evde yavaş adımlarla gezindim ilk 3 gün daha sonra günlük yaşantıma döndüm yemek yaptım ev işi yapmadım ama yemeğimi yaptım ve yapıyorum pazartesiyi bekliyorum:ecrin_bebek:

canım bnede 3 kez tedavi gördüm.sadece 40 dk.hastanede yattım klakmadan sonra arabayla hep trafiğe denk geldi 1.5 saat yolda kaldım.sonra kan tahliline kadar evde ddinlendim hiç birşey yapmadım.yemek bile çünkü tencere vs kaldırmak sakıncalı olur diye düşündüm.hep olumlu sonuç aldım,seninde hakkında hayırlısı olsun

beni de transferden sonra 2 saat yatırdılar.
hastane evime yakın olduğu için özel arabayla 15 dakikada eve geldik.yine yattım.
bugün transferimin 2.günü bitti.evden dışarı çıkmadım.ilk 3 gün diye yarında sadece kısa bir yürüyüş yapmayı düşünüyorum.arabaya falan binmeyeceğim.
dikkatli olmalıyım.korumalıyım

bundan öncekilerde 12 gün yattım...tutmadı...
bu 5.denemem ve hiç yatmadım...her gün geziyorum...
sadece uzanmadım ,ağır kaldırmadım ama toz falan aldım,yemeğimide yapıyorum,misafirlerim geliyor ağırlıyorum...
pazartesi 9.günüm ve işe başlayacağım....
bu işin yatmakla ilgisi yok bence...

Tedavı bounca hıÇ stres yapmadım sÜreklı olumlu dÜŞÜndÜm.yarın ıÇınde sadece heyecanlıyım.allahım hıÇbırımızın emeklerını boŞa Çıkarmasın.hepımız pozıtıf sonuÇlar alalım....

X