Transfer sonrasi lekelenme?

Natuvan34

Sabir,yaranin icinde Yaradani gormekmis..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
156
83
18
39
Merhaba arkadaslar transfer sonrasi lekelenme ya da kanama yasayan var mi? Benim bugun 9. Gunum.3 gun once kirmizili kahveli az kanamam oldu.progestan igne vurulunca gecti.hamilelik testinde ise bariz 2. Cizgi cikiyor.bu durumu yasayan var mi?

Dr bu durumu gayet olumlu kardılıyor canım. Tutunma sırasında bu durum cokca yasanıyor.cok beklendık bır durum. Tebrık ederım

Dr bu durumu gayet olumlu kardılıyor canım. Tutunma sırasında bu durum cokca yasanıyor.cok beklendık bır durum. Tebrık ederım
Kasiklarim sanki dusuk yapacak gibi agriyor.bir de lekelenmeler hic bitmiyor.Allah sonumuzu hayirli etsin canim.

Kasiklarim sanki dusuk yapacak gibi agriyor.bir de lekelenmeler hic bitmiyor.Allah sonumuzu hayirli etsin canim.
Oda cok normal.ben transferden sonra tutunma gerceklestıgı donemde o ksdar buyuk agrı cektımkı yaklasık yarım saat dr um bunun normal oldugunu soyledıysede ben umıdı kesmıştım meger tutunmuş.
Bunlar belirtıler arasında canım pozıtıf olalım.arkadasım 10.haftaya kadar az az lekelenmeler yasadı.suan 20. Haftada cok saglıklı sukurkı. Bunlar bızı endıselendırıyor haklı olarak ama normal:) .

Oda cok normal.ben transferden sonra tutunma gerceklestıgı donemde o ksdar buyuk agrı cektımkı yaklasık yarım saat dr um bunun normal oldugunu soyledıysede ben umıdı kesmıştım meger tutunmuş.
Bunlar belirtıler arasında canım pozıtıf olalım.arkadasım 10.haftaya kadar az az lekelenmeler yasadı.suan 20. Haftada cok saglıklı sukurkı. Bunlar bızı endıselendırıyor haklı olarak ama normal:) .
Ay insallah canim.gecmisim sapikali olunca korkuyorum.onceden dusuk yapmistim onun gibi agri cekince canimdan can gidiyor.

transferden sonra 6.gün çok keskin adet sancısı çektim 15 dk kadar. 7. gün aynı saatlerde kırmızı pembe bir leke geldi. tutunma kanaması oluyor o. Sancı ve batmalar biraz daha devam ediyor hamile kaldıktan sonra. İnşallah seninki de tutunma kanamasıdır.

transferden sonra 6.gün çok keskin adet sancısı çektim 15 dk kadar. 7. gün aynı saatlerde kırmızı pembe bir leke geldi. tutunma kanaması oluyor o. Sancı ve batmalar biraz daha devam ediyor hamile kaldıktan sonra. İnşallah seninki de tutunma kanamasıdır.
Insallah canim.senin o lekelenmen 1 defa mi oldu?

Benim 5. Gün embriosu ve 3 adet transfer edildi fakat 8. Günüm kanamam mevcut ve adet gibi hafif yoğun test günüme 2 gün var ve cok korkuyorum ya tutunmamıssa :(

biliyorum hubancim sen hesabını dondurmussun ama yine sormadan gecemicem.İNŞALLAH öyledir ama bildigimn kadariyla sen 2kerede dusuk yaptin ne ara 20haftalik oldun?merak ettim açıkçası bilen varsa cvplarsa sevinirim .umarım ben yanlış biliyorum dur.

Transferimin 4.gunü ve kahverengi akintim var belim de agriyi cok erken degil mi lekelenme icin baktım herkesin 7. Gün civarı olmuş... Benim adetim de ilk kahve akintiyla başlar 3.gün kırmızıya döner yani tam adet başlangıcı günüm bugun de.
Dr.lar kırmızıyi adet saydıkları için adetime daha 3gün var gözüküyor.

Transferimin 4.gunü ve kahverengi akintim var belim de agriyi cok erken degil mi lekelenme icin baktım herkesin 7. Gün civarı olmuş... Benim adetim de ilk kahve akintiyla başlar 3.gün kırmızıya döner yani tam adet başlangıcı günüm bugun de.
Dr.lar kırmızıyi adet saydıkları için adetime daha 3gün var gözüküyor.
Benomde 6.günüm jelle gelen kahvemsi akintim var ıgneeye başladık jeli biraktik benimde belim ağrıyor canim

Benim transferden sonra 8. Gün lekenlenmeler başladı. Yerleşme kanamasıydı evet ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 😞

Back
X