- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasiklarim sanki dusuk yapacak gibi agriyor.bir de lekelenmeler hic bitmiyor.Allah sonumuzu hayirli etsin canim.Dr bu durumu gayet olumlu kardılıyor canım. Tutunma sırasında bu durum cokca yasanıyor.cok beklendık bır durum. Tebrık ederım
Oda cok normal.ben transferden sonra tutunma gerceklestıgı donemde o ksdar buyuk agrı cektımkı yaklasık yarım saat dr um bunun normal oldugunu soyledıysede ben umıdı kesmıştım meger tutunmuş.Kasiklarim sanki dusuk yapacak gibi agriyor.bir de lekelenmeler hic bitmiyor.Allah sonumuzu hayirli etsin canim.
Ay insallah canim.gecmisim sapikali olunca korkuyorum.onceden dusuk yapmistim onun gibi agri cekince canimdan can gidiyor.Oda cok normal.ben transferden sonra tutunma gerceklestıgı donemde o ksdar buyuk agrı cektımkı yaklasık yarım saat dr um bunun normal oldugunu soyledıysede ben umıdı kesmıştım meger tutunmuş.
Bunlar belirtıler arasında canım pozıtıf olalım.arkadasım 10.haftaya kadar az az lekelenmeler yasadı.suan 20. Haftada cok saglıklı sukurkı. Bunlar bızı endıselendırıyor haklı olarak ama normal:) .
Insallah canim.senin o lekelenmen 1 defa mi oldu?transferden sonra 6.gün çok keskin adet sancısı çektim 15 dk kadar. 7. gün aynı saatlerde kırmızı pembe bir leke geldi. tutunma kanaması oluyor o. Sancı ve batmalar biraz daha devam ediyor hamile kaldıktan sonra. İnşallah seninki de tutunma kanamasıdır.
evet canım bir kere oldu.Insallah canim.senin o lekelenmen 1 defa mi oldu?
biliyorum hubancim sen hesabını dondurmussun ama yine sormadan gecemicem.İNŞALLAH öyledir ama bildigimn kadariyla sen 2kerede dusuk yaptin ne ara 20haftalik oldun?merak ettim açıkçası bilen varsa cvplarsa sevinirim .umarım ben yanlış biliyorum dur.Oda cok normal.ben transferden sonra tutunma gerceklestıgı donemde o ksdar buyuk agrı cektımkı yaklasık yarım saat dr um bunun normal oldugunu soyledıysede ben umıdı kesmıştım meger tutunmuş.
Bunlar belirtıler arasında canım pozıtıf olalım.arkadasım 10.haftaya kadar az az lekelenmeler yasadı.suan 20. Haftada cok saglıklı sukurkı. Bunlar bızı endıselendırıyor haklı olarak ama normal:) .
Benomde 6.günüm jelle gelen kahvemsi akintim var ıgneeye başladık jeli biraktik benimde belim ağrıyor canimTransferimin 4.gunü ve kahverengi akintim var belim de agriyi cok erken degil mi lekelenme icin baktım herkesin 7. Gün civarı olmuş... Benim adetim de ilk kahve akintiyla başlar 3.gün kırmızıya döner yani tam adet başlangıcı günüm bugun de.
Dr.lar kırmızıyi adet saydıkları için adetime daha 3gün var gözüküyor.
Ben dr.u aramadim bile. Aramak bile zor geliyo 5düsük bu 3.transferBenomde 6.günüm jelle gelen kahvemsi akintim var ıgneeye başladık jeli biraktik benimde belim ağrıyor canim
Hakkinda hayirlisi olsun idrar testimi yapmıştın cnmBenim transferden sonra 8. Gün lekenlenmeler başladı. Yerleşme kanamasıydı evet ama kimyasal gebelikle sonuçlandı![]()
Yok kan testi 11. Gün 83 çıktı 15. Gün 187 bugünde 134e düşmüştüHakkinda hayirlisi olsun idrar testimi yapmıştın cnm
Geçmiş olsun cnm gene denersin napıcaz bizim de imtihanimiz buymuşYok kan testi 11. Gün 83 çıktı 15. Gün 187 bugünde 134e düşmüştü
Aynen cnm benim sağlık olsun napalım hayırlısı böyleymişGeçmiş olsun cnm gene denersin napıcaz bizim de imtihanimiz buymuş
Hayır canm bende lekelenme filan olmadı ağrıda olmadı hiç çok şükür pozitif olduPozitif sonuç için illa leke ve kasık ağrısı olmalı mi?