Transfer sonrası lekelenme illaki olmasımı lazım?

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Kızlar merhaba bu gun transferımın 6. gunu ama hep olumlu sonuc alanlarda okuduğum kadarıyla 5. gunden sonra hafif tutunma kanaması oluyor. ya zaten belirtim yok simdide kafayı buna takmıs durumdayım. acaba normalmı? yanı tutunma kanaması olmadanda hamıle olduğunu oğrenen varmı?

yaaa cnm herkeste olcak diye birşey yokkiii
sanmıyorum yanii bende senin gibi düşünüordum ama
o lekelenmeyi görmek beni psikolojik oalrakta korkutabilir
biz seninle aynıyız hadi hayırlısı bugün benimde 6.günüm...
benim gögüsler acayip şiş
bir adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor bazen
kasıkta batmalar oluyor
karnım şişior arada bunlar belirtimi bilmiorum.......

hayır canım illaki lekelenme olmak zorunda değil, ben lekelenme yaşamadım şu anda oğluşum duğdu 5,5 aylık ::)
inşlahh senin yumuşlar annelerine tutunur ve pozitif sonucunu alırızz canım

yaaa cnm herkeste olcak diye birşey yokkiii
sanmıyorum yanii bende senin gibi düşünüordum ama
o lekelenmeyi görmek beni psikolojik oalrakta korkutabilir
biz seninle aynıyız hadi hayırlısı bugün benimde 6.günüm...
benim gögüsler acayip şiş
bir adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor bazen
kasıkta batmalar oluyor
karnım şişior arada bunlar belirtimi bilmiorum.......
canım ahhh ahhh hadi insallah

hayır canım illaki lekelenme olmak zorunda değil, ben lekelenme yaşamadım şu anda oğluşum duğdu 5,5 aylık ::)
inşlahh senin yumuşlar annelerine tutunur ve pozitif sonucunu alırızz canım
ah cok guzel allah sağlık versın canım:hulya:

illa kanama olmasına gerek yok benim oldu su an ikiz bebeklerime hamileyim arkadasımın olmadı o da ikiz bebeklerine hamile

canım illa lekelenme olması gerekmiyor hatta ben de hiçbir belirti yoktu. şimdi çok şükür hamişim. darısı isteyenlerin başına...

illaki olması gerekmiyor benimde olmamıştı hatta iyiki olmamış çok panik olurdum sanırım içini ferah tut sen inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur .Bu arada 25 haftalık hamileyim.

canım benim oldu ama bir tanıdığımın olmadı şu an ikimizde hamişiz bence olmaması daha güzel içini ferah tut bitanem inşallah bebişlerin seninle canım o güzel haberi bizlere vermen dileğimle

Patriciacım olucak diye bişey yok ve bu daha azınlıkta olan bir şey. Kendinde belirtide arama cnm 6. gündesin. Bu hamilelik belirtilerini yaşamayan bir çok hamile olan arkadaş var bu biraz kendini dinlemeyle alakalı. Unutmaya çalış canım bir şekilde.

anacım nasıl unutucaz bılmıyorumkı :)))))))))) offf offff goya ben genıs ınsanım. ben takmıyorsam takanlar napıyor cok merak edıyorum :)

:CüvCüv:
Kızlar merhaba bu gun transferımın 6. gunu ama hep olumlu sonuc alanlarda okuduğum kadarıyla 5. gunden sonra hafif tutunma kanaması oluyor. ya zaten belirtim yok simdide kafayı buna takmıs durumdayım. acaba normalmı? yanı tutunma kanaması olmadanda hamıle olduğunu oğrenen varmı?

merhaba benim lekelenmem de olmuştu ama 12.günde kaydirigubbakcemile3yanihamilelik haberini aldığım gündü ama herkeste olucak diye birşey yok tabi doktoruna bi danış istersen bide tecrübeli biri olaraktan sakın ha sşallah hamilesindirtres yapma biliyorum zor ama ben günleri saniyeleri saymıştım inşallah hamilesi:CüvCüv:

patriacım bencede çok takma bended leke gelmemişti ve hamileydim yani herkeste olacak diye bişey yok rahat ol biraz takma demek kolay takmamak zor ama napalım hayırlısı canım inş rabbim gönlüne göre verir

İçini rahat tut canım.İlla kanama olacak diye birşey yok.Benimde olmamıştı.Bebişim şimdi 12 haftalık:nazar:.İnşallah sende hamiş kalırsın hayırlısıyla.yumoşların tutunur sana sıkı sıkı.kaydirigubbakcemile5

evet canim fazla soze gerek yok arkadaslar aciklamis
insallah hamisdrisin belirti arama bol bol dua et

Back
X