Transfer sonrası lekelenme 3+4

Teşekkür ederim cevabınız İçin. 6 . günüm ve sizin gibi hiç bir belirtim yok. Çoğu kişi belirtilerini yazınca ister istemez bende sorun mu var acaba diye insan araştırmalara giriyor.
Tabi doktorun verdiği tarihte yapmak en sağlıklısı en güzeli. Ama gel ki şu gönlüme laf anlat Bir an önce anne olacağımı öğrenmek için çırpınıyorum. Tabi sonuç olumsuz da olabilir.
Eğer kendimi tutabilirsen inşallah 5 gün sonra test günüm

Bak az kalmış zaten sabret bence Allah hayırlı olanı verecek.

Evde test yaptım negatif
Canım bak beta hcg kandaki hormon seviyesi o seviyenin idrara karışması zaman alıyor 7-8 günde olacak bir durum değil. Üst üste kendini üzüyosun. Düşün bak herkesin 12-13 günde lekelenmesi oluyor benim 4. Haftada oldu lekelenmem. Senin vucudunla benimki veya onunki aynımı? Sen en iyisi bekle 10-11. Gün kan ver bari 1 gün erken vermiş olursun ama hiç değilse kafandan atmış olursun. İlaçlarını da sakın bırakma. Kaset test mi aldın?

Kaset test aldım canım beyaz olanlardan. İki tane yaptım birde . İkiside negatif. Transfer olduğum günü sayarsak bugun 8. gün. Yani ben en azından bir hayalet çizgi beklerdim. Hormonların artmaya çalıştığını belli eden.
İlk sen kaçıncı gün öğrendin canım testte

Yemin ederim 6. Gün kaset test yaptım tek cizgiden başka bişey çıkmadı. Ve 12. Gün test vermeye gittim. Bugün 4+5 gün olacak cumartesi günü kaset test aldım onda çıktı. Zaten o kaset testlere sakın güvenme. Hcg nin idrara karışması lazım oda hcg yükselmeye başlayınca. Niye bu kadar negatif düşünüyosun çekme üstüne. Güzel haberler alacağız senden de inanıyorum.

Canım sonuçum 15 küsür çıktı.

Perşembe yine test vereceğim kuzun. Bana dua et değer artsın canım benim
Bu ayrı bir stres inşallah artar
Kız vallahi benide strese soktun artacaaak seen içini ferah tut.. sen o kanı 2 saat sonra verden yine artmış çıkıcak zaten sürekli hcg salgılıyor vucudun idrara biraz geç karışıyo dedim sana canım benim Benimde yarın ilk kontrolum var kese ve kalp atışı için senin kadar strese girmedim vallahi herşey allahtan tabiki dua edeceğimm sende dua et bana

Valla nasıl stres yapmadan rahat geçiriyorsunuz süreçi anlamadım ben heyecandan ölüyorum.
İnşallah benim değer artar canım
İnaşşah bebeğimin minik kalbin güzelcecik duyarsın sağlıcakla gelir

Valla nasıl stres yapmadan rahat geçiriyorsunuz süreçi anlamadım ben heyecandan ölüyorum.
İnşallah benim değer artar canım
İnaşşah bebeğimin minik kalbin güzelcecik duyarsın sağlıcakla gelir
Çünkü çok takınca bebişte strese girer bugün randevuma gittim allahın izniyle 6+4 olmuşuz kesemizi ve kalp atışımızı duyduk. Allah herkese nasip etsin inşallah

Kuzu tahmin çünkü. Sün göğüslerim gergin ve biraz ağrılıylen bu gün kayboldu. Kaset testler hep negatif. Dün ki hcg değerim artmış olmalıydı bugun. O da idrara yansırdı
Canım benim hcg değerin adet günün geçiktiğinde 7-10 gün sonra idrara karışıyor neredeyse. Kız bende gram belirti yok hala sen olacağı varsada geri tepiyosun. Elini kasığına koy biraz pozitif enerji ver konuş içinden onunla. Biz tüp bebiş yapıyoruz geç tutunma bile oluyor! Benimki geç tutunmuş -3 gün normalde 7+1 olmam lazımmış ama şuan 6+4 ultrasonda çıkan. Bak yemin ederim şuan bir gram belirtim yok.

Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşımın idrar testleri pozitif çıkıyor kuzu 3. Gün embriyosu olduğu halde. Bu yüzden heralde biraz stres yapıp kendimi sorguladım. Yarın inşallah güzel sonuçlar veririm kuzum. Dua et bana

Taze embriyo için bilemem yorum yapmam ama kesinlikle herkes asla bir olmuyor kalbim seninle mutlaka haber ver. Aksi bir durum olursa sakın pes etme ama içimdeki his güzel haber gelecek senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…