- 20 Ağustos 2021
- 1.798
- 699
- Konu Sahibi 1aycaaktasssg
Teşekkür ederim cevabınız İçin. 6 . günüm ve sizin gibi hiç bir belirtim yok. Çoğu kişi belirtilerini yazınca ister istemez bende sorun mu var acaba diye insan araştırmalara giriyor.Bana sorarsanız yapmayın lütfen ben saçmaladığım için yaptım. 12.günü bekleyin mutlaka kendinizi çok dinlemeyin. İş yapmayın çok ağır. Herkesin bünyesi farklı belki 12. Günde çıkmayacak o idrar testlerinde üzülürsünüz beta hcg yaptırdığınızda çıkar mutlaka. Unutun transfer olduğunuzu Kendinize başka şeyler bulun oyalanacak. Birde burda sürekli insanların neler yaşadığını okumayın lütfen. Benim beta yüksek çıktığı için konu açtım inanın. Her kadının hamileliği çok farklıymış gerçekten. Annem bulantıdan uzanamıyordum bile diyor teyzem 9 ay hamile olduğumu hissetmedim bile diyo göya aynı kandan kardeşler. Sormak istediğiniz şeyler olursa yazın tabi ama belirti ve erken test için kafanızı sakın bulandırmayın. Allah inşallah nasip edecek tutunacak bebişiniz sağlıkla
Tabi doktorun verdiği tarihte yapmak en sağlıklısı en güzeli. Ama gel ki şu gönlüme laf anlat Bir an önce anne olacağımı öğrenmek için çırpınıyorum. Tabi sonuç olumsuz da olabilir.
Eğer kendimi tutabilirsen inşallah 5 gün sonra test günüm