Transfer sonrası kanaması olanlar

Kizil123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
60
25
38
34
Merhaba;
Bugün transferimin 11. Günü
Sabah adet kanaması gibi yoğun kanamam başladı. Ben de olmadı diye düşündüm. Test falan yaptırmadım.
Fakat doktorumla konuşunca kanama olmasına rağmen testi yaptırmamı istedi. Ve yaptırınca hamile olduğumu öğrendim. Değerim 11 çok yüksek değil ama düşük de değil.
Hemen iğne olmamı söyledi. İğne kanamamı epey azalttı ama devam ediyor. Pazartesi ye kadar iğneler devam edecek ve tekrar test yapılacak.
Aranızda buna benzer tecrübe yaşayanınız oldu mu merak ediyorum.
Olanlar olumlu ya da olumsuz yazarsa çok sevinirim.

Progestan fitil verilmişmiydi kullanıyormuydunuz transfer öncesi ve sonrasında

Sonuç ne ol sende bugün benimde 11.gunum ve azda olsa kırmızı renk kan geldi

Sonuç ne ol sende bugün benimde 11.gunum ve azda olsa kırmızı renk kan geldi
Merhaba
dr hemen iğne başlattı ve iki gün sonra tekrar test yapmamı istedi
Yaptığımda değerimin çok az arttığını gördük
Doktor da erken dönem gebelik kaybı yaşıyorsun değerin daha fazla artmayacaktır diyip iğneyi kesti
İğneyi kesince kanamam devam etti
Kısacası hamileliğim sonlandı
Ama benim kanamam normal adet kanaması gibiydi sende farklı olabilir canım. Moralini bozma sakın

Inşallah farklıdır çok canım sıkıldı

Ben henüz taransfer olalı 8 günün .. ama yumurta toplandığını günden berı progestan 50 mg ıgne vuruluyorum .. dusuk tehlikesıne karşı umarım ıyı sonuç verır

Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. Ben pek umutlu değilim artık tekrar deneyeceğimi sanmıyorum.
Nasipte ne varsa o.
Amin canım allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez sakın böyle söyleme hep dua et ben çok dua ettim hep ayetel kürsi okudum

Merhaba,

Benim de transfer sonrası 2.gün adet kanamasına benzer bir akıntım oldu.Aynı regli başlangıcı gibi pıhtılıydı.Hemen doktorumu aradım ve sordum.Sonrasında kesildi.Doktorum normal bazen olabiliyor dedi kesinlikle iğnelere devam etmemi söyledi.Bana transfer öncesi progestan vermişti 2 kutu bitti 50 mg.Şimdi 3, kutuyu bitiriyorum ama krem de yazmıştı.Hangisini kullanıcağım kafam karışmıştı.Doktoruma sordum.İkisi de olur hangisini tercih ederseniz farketmez dedi.Ben şimdi 5, günüm yarın ve progestanı bırakıp,Crinone jele geçicem onu da sabah akşam vermiş.İgneler çok yordu.Tavsiyesi olan var mı hangisi daha iyi gelir acaba ? Yoksa iğneye mi devam etsem ? Bu arada bugün yine ufaktan hafif pembe tuvalet sonrası peceteye kan geliyor normal mi bunlar bilen var mı ?

Slm kızlar benim 14 martta transferim yapıldı 23 martta kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı 2ser gün arayla iki kan testi daha yaptı doktorum yine pozitif sonuç aldık ama bugün avuç içi kadar kanamam oldu doktor normal olduğunu söyledi ama ben yine de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…