Doktorunuza danışın yerleşme olabilir kanama alanı oluşmuş olabilir ultrasondan bakıp ona göre tedavi uygularSelamlar . Bugün transfer harici 7. günüm normalde 21 Ekimde regl olacaktım, bugün ve dün lekeli kanamam oldu ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 5. gün embriyosu 7-8. günlerde böyle kanama gibi lekelenme olan oldu mu kafama takıldı test günüm perşembe
hemşimere söyledim progestan iğne ve esthfm kullanıyorum ilaca devam edip test günümü beklememi söyledi ama daha önce bunu yaşayan var mı merak ettim 2 gündür ara ara lekelenmem oluyor kafama takılmaya başladıDoktorunuza danışın yerleşme olabilir kanama alanı oluşmuş olabilir ultrasondan bakıp ona göre tedavi uygular
İnşallah yerleşiyordur stres yapmahemşimere söyledim progestan iğne ve esthfm kullanıyorum ilaca devam edip test günümü beklememi söyledi ama daha önce bunu yaşayan var mı merak ettim 2 gündür ara ara lekelenmem oluyor kafama takılmaya başladı
inşallahİnşallah yerleşiyordur stres yapmabol bol dinlen
Merhaba, aynı şeyi yaşıyorum bugün 7. Günüm ve lekelenmem oldu yarın da regl günüm aynı regl olacak gibi karın ağrım var ve midem bulanıyor. Sizin sonucunuz ne oldu?Selamlar . Bugün transfer harici 7. günüm normalde 21 Ekimde regl olacaktım, bugün ve dün lekeli kanamam oldu ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 5. gün embriyosu 7-8. günlerde böyle kanama gibi lekelenme olan oldu mu kafama takıldı test günüm perşembe
Merhaba sonucunuz ne oldu benim bugun 7. Günüm kanama basladi cok hafifSelamlar . Bugün transfer harici 7. günüm normalde 21 Ekimde regl olacaktım, bugün ve dün lekeli kanamam oldu ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 5. gün embriyosu 7-8. günlerde böyle kanama gibi lekelenme olan oldu mu kafama takıldı test günüm perşembe
Sizin sonuc ne oldu insallah hersey yolundadir. Benim bugun transferin 8.gunu. kahverengi sulu kan geldi cok hafif ama artmasindan ve kotu biseye isaret olmasından korkuyorum. Sizin kacinci gunu oldu ve sonuc ne acaba? Ben idarda 3 gun silik cizgi gordum ama kan yarin verecegim..Kızlar selam 26 ekimde transfer oldum dün bugün kahve akıntım oldu . Test günümdü pozitif ama çarşamba yeniden kan vereceğiz .
Canım çok şükür çarşamba günü verdiğim kanda 2 ye katlanmış gibiydi . Doktor kese için randevu verdi . 18 Kasım’da gideceğiz . Benim 9. Ve 10. Gün kahve akıntım oldu sonra geçti . Ama hala her ıslaklıkta acaba kahve mi kırmızı mı korkuyorumSizin sonuc ne oldu insallah hersey yolundadir. Benim bugun transferin 8.gunu. kahverengi sulu kan geldi cok hafif ama artmasindan ve kotu biseye isaret olmasından korkuyorum. Sizin kacinci gunu oldu ve sonuc ne acaba? Ben idarda 3 gun silik cizgi gordum ama kan yarin verecegim..
Aynen benim de sabah oldu, bir süre tuvalete gitmeye korktum. Son gittigimde kesilmisti. Umarim olmazCanım çok şükür çarşamba günü verdiğim kanda 2 ye katlanmış gibiydi . Doktor kese için randevu verdi . 18 Kasım’da gideceğiz . Benim 9. Ve 10. Gün kahve akıntım oldu sonra geçti . Ama hala her ıslaklıkta acaba kahve mi kırmızı mı korkuyorum
Olmaz İnşallahhhAynen benim de sabah oldu, bir süre tuvalete gitmeye korktum. Son gittigimde kesilmisti. Umarim olmaz
Merhaba, sizin test sonuçları nasil?hemşimere söyledim progestan iğne ve esthfm kullanıyorum ilaca devam edip test günümü beklememi söyledi ama daha önce bunu yaşayan var mı merak ettim 2 gündür ara ara lekelenmem oluyor kafama takılmaya başladı