- 8 Aralık 2012
- 4.160
- 6.011
- 358
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz muHerkese merhaba. 3 haziranda 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördümhemen kan tahlili versem kanda çıkar mı sizce ? Normalde test günüm 13 hazirandı.
Hayır dondurulmuş transferdi , çatlatma iğnesi olmadım.Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz mu
O zaman sevinebilirsiniz :) tebriklerHayır dondurulmuş transferdi , çatlatma iğnesi olmadım.
Yaaa çok teşekkür ederimBence kesin çıkar
Pozitif zaten
Tebrik ederim![]()
İğne olmadım , kanda çıkar mı sizce ne dersiniz ?İğne olmuşsanız onun etkisinden olabilir olmadıysanız hamilesiniz![]()
İğne olmadım , kanda çıkar mı sizce ne dersiniz ?
İnşallah tutmuşturYaaa çok teşekkür ederimçıkar inşallah kanda da. Bu 3. Tüp bebek tedavim , olsun artık çok yoruldum
![]()
Değeriniz çok güzel tebrik ederim ikiz olabilirMerhaba tekrardan , kan tahlili sonucum 46 çıktı , güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler![]()
Maşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba tekrardan , kan tahlili sonucum 46 çıktı , güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler![]()
Amin inşallahMaşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
İlk tüp bebek tedaviniz mi ?Amin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin , biz 3 yıldır bekliyoruz bu zamana kısmet oldu çift çizgi görmek. O kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın
![]()
Hayır 3. Tedavimİlk tüp bebek tedaviniz mi ?
çok şükür gebelik elde etmişsinizHayır 3. Tedavim
Çok şükürçok şükür gebelik elde etmişsinizbenim 2 adet embriyom var sadece korkuyorum o yüzden çok şansım yok diye
Doğru söylüyorsunuz ama içimden geçenlere engel olamıyorum maalesefÇok şükürhiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?