Transfer sonrası kan tahlili

cinnabon

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Aralık 2012
4.160
6.011
358
33
Herkese merhaba. 3 haziranda 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm 🤩 hemen kan tahlili versem kanda çıkar mı sizce ? Normalde test günüm 13 hazirandı.

Eklentiler

• IMG_0584.webp
    IMG_0584.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 235
Testi çok erken yapmışsınız. 3 Haziranda transfer olmuşsunuz daha beş gün geçmiş üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek bence bekleyin

Herkese merhaba. 3 haziranda 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm 🤩 hemen kan tahlili versem kanda çıkar mı sizce ? Normalde test günüm 13 hazirandı.
Taze transfer miydi çatlama iğnesi oldunuz mu

Maşallah Rabbim bize de yaşatsın inşAllah sağlıkla gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤️
Amin inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin , biz 3 yıldır bekliyoruz bu zamana kısmet oldu çift çizgi görmek. O kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım kimseyi evlat özlemi ile sınamasın 🙏🏻

çok şükür gebelik elde etmişsiniz ❤️ benim 2 adet embriyom var sadece korkuyorum o yüzden çok şansım yok diye
Çok şükür 🙏🏻 hiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?

Çok şükür 🙏🏻 hiç korkmayın 1 embriyo bile yeterli sonuçta. Önemli olan kaliteli olması ve size tutunması. Transfer ne zaman , dondurulmuş mu olacak ?
Doğru söylüyorsunuz ama içimden geçenlere engel olamıyorum maalesef
😔

5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacak Allahın izniyle 2 regl dönemi geçmesini bekliyoruz

Back
X