Transfer sonrasi kan sulandirici iğne ve coraspin hakkinda yardiminiza ihtiyacim var

aksu81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.259
18
158
Eskişehir
Kizlar dün transferim gerçekleşti 3. Gün embriyosu, toplamadan 3-4 gün önceye kadar coraspin iciyodum. Transferden sonrada kan sulandirici iğne verdiler (fraxiprean gibi birşey :) hemşire coraspini toplamadan önce aliyoduysan onu da alacaksin dedi, öyle diyince doktoruma sordum o da iğne yeter aslinda coraspini eskiden veriyoduk artik pek de etkilediğini düşünmüyoruz yani alsan da olur almasan da dedi. Ben sizin doktorlariniz ne yapti merak ediyorum :44: bu arada ilk denemem tesbit edilmiş bir pihtilasma sorunum yok önlem amaçli sanirsam. Yardimci olan herkesten şimdiden Allah razi olsun

Merhaba,
Transferin hayırlı olsun öncelikle. Bende de pıhtılaşma olmamasına rağmen tedbir amaçlı opudan 3 gün sonra coraspine başladım ve 17.haftaya kadar kullandırdı doktorum. Aslında 28 e kadar kullandırıyormuş ama gerekli görmedi.

Forumda herkes farklı birşey söyleyeceği için kafan karışacaktır, benim doktorum neden böyle istedi ki diye içinde bir şüphe kalacaktır. Bu konuda doktoruna güven, iğnelerin dozu corasapine göre daha yüksek olmalı, sadece iğne diyorsa yeterli görmüştür.

Bu sadece tedbir amaçlı olduğuna göre sen pozitif düşün, bunlara takılma, inşallah güzel haberler alırsın.
Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Çok tesekkur ederim amin sizinde doğuma az kalmis saglikla kucaginiza alin inşallah. Aslinda doktoruma güveniyorum ama net birşey söylemeyince aklima takildi, saniyorum bunlari stres yapmayip güzel şeyler düşünmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…