Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası idrarda gebelik testi
- Konu Sahibi grlf123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @tüpbbektedavisi @tüpbebekgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Taze embriyo mu dondurulmuş mu ?Merhabalar bugün transferimin 4. Günü bugün öylesine erken dijital testlerden alıp yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı sizde gebelik var mı ?
4.gün böyle çıkması şaşırtıcı benim 6.günü bayağı silik çıkmıştı ama benim normal testti
Bu kadar erken çıkmaz bence 3. Gün embriyosuMerhabalar bugün transferimin 4. Günü bugün öylesine erken dijital testlerden alıp yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı sizde gebelik var mı ?
Taze embriyo bende çok şaşırdımTaze embriyo mu dondurulmuş mu ?
4.gün böyle çıkması şaşırtıcı benim 6.günü bayağı silik çıkmıştı ama benim normal testti
- 13 Mayıs 2021
- 121
- 125
- 18
- 30
Çatlatma iğnesi etkisi o zaman canımTaze embriyo bende çok şaşırdım
Çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu etkisi geçmemişmidir ki acabaÇatlatma iğnesi etkisi o zaman canım
Anladım çok teşekkür ederimKişiden kişiye değişebilir 12 gün etki gösterende var
Çok sağol canım çok teşekkür ederim bi kaç gün sonra tekrarlayacamGebelik olsa bile daha yeni tutunmuştur canım . İnşallah öyledir bir kaç gün sonra test yap koyulaşırsa gebeliğe işarettir
Taze embriyo olduğu için çatlatma iğnesinin etlisindesin canım ama inşallah gerçekten pozitif sonuç alırsınTaze embriyo bende çok şaşırdım
İnşallah canımTaze embriyo olduğu için çatlatma iğnesinin etlisindesin canım ama inşallah gerçekten pozitif sonuç alırsın
Benimde 7 gun test yaptim silik cikti genetik test yapildi 1 ay sonra transfer edildiMerhabalar bugün transferimin 4. Günü bugün öylesine erken dijital testlerden alıp yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı sizde gebelik var mı ?
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Çatlatma iğnesi vuruldun mu transferden önceMerhabalar bugün transferimin 4. Günü bugün öylesine erken dijital testlerden alıp yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı sizde gebelik var mı ?
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Sonucunuz ne oldu acabaİnşallah canım
Malesef negatifSonucunuz ne oldu acaba
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28