- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 32
- Konu Sahibi Iremsu2700
Dayanamayıp testte 2gun öncesinde idrar testi yaptin negatif çıktı şuan çok üzgünümİnşallah güzel sonuçlar paylaşırız burada bel agrısı bende de var ama yatmaktan oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamayıp testte 2gun öncesinde idrar testi yaptin negatif çıktı şuan çok üzgünümİnşallah güzel sonuçlar paylaşırız burada bel agrısı bende de var ama yatmaktan oluyor
Çok üzüldüm kan testi ni yaptıracak mısınDayanamayıp testte 2gun öncesinde idrar testi yaptin negatif çıktı şuan çok üzgünüm
Kaçıncı gunu canım bugunBende yarın vericem.dayanamıyorum.gaz sancısı.çok az kasın sancım var o da ilaçla alakalı olabilir.pazartesi tekrsr vericem
9 cnmKaçıncı gunu canım bugun
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Sanırım genelde iki gün kala yapanlara silik cıkıyor evde yapanların kanda daha iyi belli olurYani 10 gün de herhalde az da olsa çıkar
Hadi inşallah güzel haberlerle gelKan vericem normal de 12 gün deniliyor ya 3.bcü gün embriyosu için.ama yarın vericem 10.ncu gün olacak
Bence cıkar belli olur yaniYani 10 gün de herhalde az da olsa çıkar
Cumartesi günü kan testi yapacagimÇok üzüldüm kan testi ni yaptıracak mısın
İnşallah pozitifi görürsün canım dua edelim bol bol yapacak başka bişi yok artıkCumartesi günü kan testi yapacagim
Bu çok normal zaten bisey hissedilmiyor endiseye ve strese kapılma ilk olduğu için biraz karmaşık duygular içindesiniz inşallah bebeğin tutunurMerhaba ben 20 haziranda transfer oldum ilk denemem hiç bişi hissetmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
Teşekkür ederim herşeyi Allah bilirİnşallah pozitifi görürsün canım dua edelim bol bol yapacak başka bişi yok artık
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hepimize nasıp eder inşallahBu çok normal zaten bisey hissedilmiyor endiseye ve strese kapılma ilk olduğu için biraz karmaşık duygular içindesiniz inşallah bebeğin tutunur
Valla bende se hiç belirti yok.gaz sıkışması harcinde...Bu çok normal zaten bisey hissedilmiyor endiseye ve strese kapılma ilk olduğu için biraz karmaşık duygular içindesiniz inşallah bebeğin tutunur
Gaz için bal sıcak su limon karistir iç bol meyve bol şu kabak çekirdeği ceviz gibi şeyler tuketValla bende se hiç belirti yok.gaz sıkışması harcinde...
Valla cevi avakado fındık badem bal muz kivi kiraz şeftali karpuz javun havuç suyu bunları hep tüketiyorum yarın vericem sanırım kan tahlilini normalde 28 i ama 26 sı vericem.dayanamıyorım sabırsızlık...Gaz için bal sıcak su limon karistir iç bol meyve bol şu kabak çekirdeği ceviz gibi şeyler tuket