Transfer sonrası hemen kalkan var mı acil cevap

almyameryem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
16
16
8
30
merhaba bana cumartesi günü 5. gün embiriyosu transfer edildi ama transferi yaptıktan sonra hemen kaldırdı doktorum 5 dk fıln ancak durmusumdum sonra kaldırıdılar doktorumda dedı uzerını gıyınıp gıdebılırsın ama çogu arkadasımı yarım saat fılan yada 1 saat filan yatırmışlar kızlar oyle direk kalkan var mı ayağa

Beni 1 saat yatirdilar, ama cok alakali oldugunu zannetmiyorum tutunmayla bunun :) sonrasinda kalkip 2 saat araba yolculugu yaptım mesela ona musade ettiler

Sorun olmaz canım bir sürü hasta hemen kalkıyor. Zaten yerleştirdikten sonrası önemli senin hareketlerin eğilip kalkma uzanma yüksek yerlere arada yürüyüş yap çiğ kabak çekirdeği tüket en önemlisi bebeğine hoş geldin de

Bana transfer yapıldı ve yapılır yapılmaz ayağa kalkmaya doğruldum hayır hayır yat dediler , yani yattığım yerden baya doğrulmuştum ona rağmen tuttu sorun olmadı

Transfer sonrası dört saat yatış veriyor bizim Dr snr taburcu

Bir benimki böyle yapmış o zaman çok şaşırtıcı
Transfer masasından ameliyattan kaydırır gibi geri yatağına aliyorlar bez bağlıyor tuvalet iki saat kalkmak yasak beze yapabilirsin dediler dizler bir saat karnına cekili bekledim snr az dinlenme snr tekrar dizi karna çekme şeklinde
Üç gün genelde dinlenmeli yedi gün de hafif yaşam günde en fazla on beş dk yürüyüş tavsiye edildi ev işleri yasak özellikle ev süpürme bulaşık Makinesi boşaltma dizme gibi egilmeli şeyler sonrası sonuca göre değişir tabi
Güzel kardeşim takılma sen bunlara rabbim verecekse her türlü veriyor tedbir bizden takdir Allah'tan
Bundan snr dikkat et sen olacak olan olur

Yarım saat anca yattım üstelik evde bile 1 gün anca dinlendim 2 yaşında bebeğim var hemen ayaklandım yemektir çamaşırdır bunları yaptım sadece ev süpürmedim yükseğe uzanmadım şimdi pozitifimi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…