• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi hcg degeri dengesizliği

Bir hayal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
50
90
18
28
Arkadaşlar merhaba ben 28 martta transfer oldum allahın izniyle bugün 10. Gun 8 inci gün kanda hcg 16.79 cıktı 10.gun 8.89 doktor buna takılma 12. Gun önemli dedi böyle durum yaşayıp pozitif gören var mı bana da şu iki gün moral olsun 🤗

Arkadaşlar merhaba ben 28 martta transfer oldum allahın izniyle bugün 10. Gun 8 inci gün kanda hcg 16.79 cıktı 10.gun 8.89 doktor buna takılma 12. Gun önemli dedi böyle durum yaşayıp pozitif gören var mı bana da şu iki gün moral olsun 🤗

Moral olsun diye sormuşsun nasıl söylenir bilmiyorum ama bu değerler çok düşük .Hakkınızda hayırlısı olsun.Güzel haberler alırsınız inşallah.

Inşallah çok teşekkür ederim ümit kırmamaya çalışıyorum belli mı olur rabbim ol derse olur hala bi ihtimal var dimi

Kimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisi
Rabb'im hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah canım benim üzülme hayırlı vakitte gelecektir meleğin insaAllah

Evet doktor da öyle söyledi aslında bu çok güzel bişey demekki gebelikle tutunmakla bi sıkıntısı yok vücudunun neden ürememiş kese oluşmamış buna bakıcaz bir dahaki denemede şansın çok çok daha yüksek dedi zaten transfer sürecinde o kadar çok insanin hayatini okudum ki şükredecek binlerce sebebim var şu an üstelik ilk denemem di o yüzden gram ümitsizlik yok içimde aksine ettiğim onlarca dua ve şükür namazlarıyla içimi kaplayan güzel bi huzur var😌

Back