Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrasi hcg degeri dengesizliği
- Konu Sahibi Bir hayal
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beta #transfer sonrası gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
Arkadaşlar merhaba ben 28 martta transfer oldum allahın izniyle bugün 10. Gun 8 inci gün kanda hcg 16.79 cıktı 10.gun 8.89 doktor buna takılma 12. Gun önemli dedi böyle durum yaşayıp pozitif gören var mı bana da şu iki gün moral olsun
Moral olsun diye sormuşsun nasıl söylenir bilmiyorum ama bu değerler çok düşük .Hakkınızda hayırlısı olsun.Güzel haberler alırsınız inşallah.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
Inşallah çok teşekkür ederim ümit kırmamaya çalışıyorum belli mı olur rabbim ol derse olur hala bi ihtimal var dimi
Tabiki :) her zaman mucizelere inanın.
Bu gün kan testi verdim tekrar sonucları bekliyorum rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünTabiki :) her zaman mucizelere inanın.
Sonucunuz ne oldu merak etdim umarim degerleriniz katlaniyordurBu gün kan testi verdim tekrar sonucları bekliyorum rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Kimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisiSonucunuz ne oldu merak etdim umarim degerleriniz katlaniyordur
- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Rabb'im hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah canım benim üzülme hayırlı vakitte gelecektir meleğin insaAllahKimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisi
- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
Kimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisi
Değerlerin hiç yükselmedimi
- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
Amin inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah. Yok yükselmedi malesef
Ümidini kaybetme canım kimyasal gebelikte olsa şöyle düşün demekki gebe kalabiliyorsun .
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Evet doktor da öyle söyledi aslında bu çok güzel bişey demekki gebelikle tutunmakla bi sıkıntısı yok vücudunun neden ürememiş kese oluşmamış buna bakıcaz bir dahaki denemede şansın çok çok daha yüksek dedi zaten transfer sürecinde o kadar çok insanin hayatini okudum ki şükredecek binlerce sebebim var şu an üstelik ilk denemem di o yüzden gram ümitsizlik yok içimde aksine ettiğim onlarca dua ve şükür namazlarıyla içimi kaplayan güzel bi huzur var
- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
İnşallah artar rabbim gönlünüze göre versin heşeyin hayırlı sı benim değerlerim artmıştı bugün tekrar baktık düşmüşTransferimin 8. Günü hcg 4 11. Günü 7.8 çıktı artarmı acaba moral istiyorum
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin üzüldüm valla kaçtan kaça düşmüş kaçıncı gündüİnşallah artar rabbim gönlünüze göre versin heşeyin hayırlı sı benim değerlerim artmıştı bugün tekrar baktık düşmüş