Transfer sonrası hamilelik belirtileri

Haklısın kişiden kişiye değişiyor bide belirti için çok erken gibi

Adetle transfer sonrasi belirtiler hep aynı..
Kasik batmalari hafif ağrılar meme hassasiyeti hep ilaçların etkisi..
Test tarihine kadar sabır inşallah

Transfer sonrası belirtiler nedir
İlaçların çok büyük etkileri oluyor bu süreçte ve çok yanıltıcı olabiliyor, benim 6.transferimde ikizlere hamile kaldım aralarından bi transferimdede düşük yaptım, benim en ama en belirgin özelligi kuruluktu, hiç akıntının olmamasıydı, tabiki progestan jel sıkılıo ve jel tekrardan su gbi gelio ama benim bahsettgim şey akıntı, akıntı olmayınca ben anlamıştım hamileyim bide transferden sonra 5.gün erken gebelik testinde hemen çift çizgiyi hemen görmştm Benden tavsiye pes etmeyin kızlar yolun sonunda ışık var

Pozitif çıktı çok şükür

Tebriklerrrr Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Bu arada ilk transfer mi

kızlar merhaba ben dondurulmus embrıyo transferı oldu (5.gun embrıyosu) ayın 11 carsamba gunu yarrın tam 1 hafta olucak allah nasıp ederse bende transfer gunu asırı gaz olsu sonrakı gun hafıf batma ve ınce bel agrısı hıssettım sonrakı 2 3 gun boyle devam etttı 2. gunun gecesı asırı bır sankı reglı olucakmısım gıbı agrı oldu .. ıstahımda asırı bır artma var ve surekl susuyorum oyle boyle degıl ve tabı sık ıdrarım var buna sebeb olaraktan 6. gunumda sabahtan başlayan ve devam eden barız reglı agrısı (kasık ve bel ) basladı hala devam edıyor bu arada goguslerımdede asırı derecede tarnferden sonra gıttkce artan goguslerımde serlık ve agrı va sımdılık bunları yasıyorum bırde benım reglı oncesı vajınamda asırı yanma olur boyle cok fazla uyusma falan onuda yasıyorum ıdrar testı yapacagım 7. gunumde dayanamıyorum cunkı asırı merak edıyorum sılık bıle cızgı gorsem o bıle bana yeter cunkı vucudumda catlatma ıgnesının etkısı yok gecen aydı o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…