• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası geç tutunma

Simurgh83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
118
94
28
Merhaba hanımlar.
Transfer sonrası geç tutunma ile ilgili bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.
Transfer günümün ertesi günü çok hafif, belli belirsiz bir adet sancısı yaşadım. Ertesi gün kesildi. 7. Güne kadar hiçbir şey yaşamadım. 7. gün adet günümdü. 7. Günde Standart derecede, adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bu 8. gün de azalarak devam etti. Hatta oldum olacağım gibi hep kontrol ettim çamaşırımı. 1 damla çok açık, sarıya yakın kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi. Birdaha herhangi bir ağrı ya da lekelenme yaşamadım. 9.Gün test günümdü. Değerim 20 çıktı. Doktorum değer az, 50 üzeri bekliyoruz bu günlerde ama takip edeceğiz dedi. 11.Gün değerim 30 çıktı. Yüzde 50 artış. Bugün 12.Günüm. Değer düşük, artış beklenenin altında. Tek umudum tutunma 7.Gün yaşadığım ağrı esnasında olmuş olabilirmi. Kan değerlerim de yeni yeni artıyor olabilirmi. Ben ne yaşıyorum??!! Benim durumuma benzer şeyler yaşayan varmı.

Merhaba hanımlar.
Transfer sonrası geç tutunma ile ilgili bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.
Transfer günümün ertesi günü çok hafif, belli belirsiz bir adet sancısı yaşadım. Ertesi gün kesildi. 7. Güne kadar hiçbir şey yaşamadım. 7. gün adet günümdü. 7. Günde Standart derecede, adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bu 8. gün de azalarak devam etti. Hatta oldum olacağım gibi hep kontrol ettim çamaşırımı. 1 damla çok açık, sarıya yakın kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi. Birdaha herhangi bir ağrı ya da lekelenme yaşamadım. 9.Gün test günümdü. Değerim 20 çıktı. Doktorum değer az, 50 üzeri bekliyoruz bu günlerde ama takip edeceğiz dedi. 11.Gün değerim 30 çıktı. Yüzde 50 artış. Bugün 12.Günüm. Değer düşük, artış beklenenin altında. Tek umudum tutunma 7.Gün yaşadığım ağrı esnasında olmuş olabilirmi. Kan değerlerim de yeni yeni artıyor olabilirmi. Ben ne yaşıyorum??!! Benim durumuma benzer şeyler yaşayan varmı.
Biliyorum beklemek çok zor ama yarın vereceğin kan ile anlaşılır diye düşünüyorum .

Geç tutunma hakkında bilgisi olan yokmu? Normalde hangi günler tutunma gerçekleşir? Geç tutunma olduğunda kaçıncı günler tutunma oluyor? Tutunmadan sonra Bhcg nezaman artmaya başlıyor?

Geç döllenme olabilir önemli olan artışın düzenli olması diye düşünüyorum . İçini karartma lütfen 🤗
Yarın 15. gün, bir test daha yaptıracağım.
İçimi rahatlatacak birşeyler okumaya çalışıyorum burada, günlerdir gözüm yaşlı. Sizden başka yazan olmadı. Rabbim sizin de dileğinizi pürüzsüz, sıkıntısız önünüze koysun, her işinizde kolaylık, ferahlık versin inşallah.

İçimi rahatlatacak birşeyler okumaya çalışıyorum burada, günlerdir gözüm yaşlı. Sizden başka yazan olmadı. Rabbim sizin de dileğinizi pürüzsüz, sıkıntısız önünüze koysun, her işinizde kolaylık, ferahlık versin inşallah.
Merhaba.
Bir arkadasim Aralık ayında 3. Gün embryosu transferi oldu 12. Gün değeri 27 çıktı .
Şimdi kızını bekliyor 😇
Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğiniz . Değeriniz katlanarak artsın .ümidinizi kaybetmeyin🌸🐣

Ay böyle demeyin üzülürüm 😔 Geçmişte buna benzer bir kaybim oldu ama sizinki öyle olmayacak inşallah . Önemli olan artisi artış da şu an için güzel ,korkmayın yani 🤗

Ahh çok tşk ediyorum temennizin için herkes için aynısını diliyorum 🥰

Merhabalar ,nasılsınız ?Bugün test gününüz değil mi ? Karıştırıyor da olabilirim :( Testinizi aynı saatlerde aynı labaratuvar da yaptırmanızı onericektim.

Merhabalar ,nasılsınız ?Bugün test gününüz değil mi ? Karıştırıyor da olabilirim :KK43: Testinizi aynı saatlerde aynı labaratuvar da yaptırmanızı onericektim.
Merhaba. Evet. Testim ikiye katlamış. 180 olmuş. Artış olması güzel ancak değer düşük başladığı için halen riskli gebelik kabul ediyoruz, takip edilmesi gerekiyor dedi doktor. Pazartesi yine test…

Merhaba. Evet. Testim ikiye katlamış. 180 olmuş. Artış olması güzel ancak değer düşük başladığı için halen riskli gebelik kabul ediyoruz, takip edilmesi gerekiyor dedi doktor. Pazartesi yine test…
Ah bu testlerin arasında stres olmamaya çalışın olur mu ? Doktorların öle demesi normal onlar herşeye temkinli yaklaşıyorlar bence :) Tam iki katı artış var . Hayırlısı olsun ...

Merhaba.
Bir arkadasim Aralık ayında 3. Gün embryosu transferi oldu 12. Gün değeri 27 çıktı .
Şimdi kızını bekliyor 😇
Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğiniz . Değeriniz katlanarak artsın .ümidinizi kaybetmeyin🌸🐣
Merhaba. Umut oldunuz. Çok teşekkür ediyorum. İyilikler diliyorum 🙏🏻🌸

Sonucunuz ne oldu?inşallah bebişinizi görmüşsünüzdür

Back