• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gebelik testi

18 Ocak. Bugün 7.günüm, dünki testim daha koyuydu bugün daha silik
7. Gün erken sanki çok bilmiyorum tüp bebek konusunu ama çatlatma iğnesi kullandım onu biliyorum. Transfer sırasında ne gibi işlemler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamam ama silikleşiyorsa eğer yalancı pozitiftir bence siz silikleşmeyi takip edin ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verip değeriniz artıyor mu diye bakın en iyisi bu

7. Gün erken sanki çok bilmiyorum tüp bebek konusunu ama çatlatma iğnesi kullandım onu biliyorum. Transfer sırasında ne gibi işlemler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamam ama silikleşiyorsa eğer yalancı pozitiftir bence siz silikleşmeyi takip edin ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verip değeriniz artıyor mu diye bakın en iyisi

7. Gün erken sanki çok bilmiyorum tüp bebek konusunu ama çatlatma iğnesi kullandım onu biliyorum. Transfer sırasında ne gibi işlemler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamam ama silikleşiyorsa eğer yalancı pozitiftir bence siz silikleşmeyi takip edin ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verip değeriniz artıyor mu diye bakın en iyisi bu
Sabretmek zor o yüzden erkenden yaptım ve dün pozitifi görünce havalara uçmuştum. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Umarım sizin için de her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur.
Sevgiler

Benim kan test günüm 10. Gündü, 9. Günde pozitifi görmüştüm idrar testinde, dondurulmuş embriyoydu, çatlatma vurup vurmadığımı hatırlayamadım. Bir kaç gün geçince tekrarlayın bence

Benim kan test günüm 10. Gündü, 9. Günde pozitifi görmüştüm idrar testinde, dondurulmuş embriyoydu, çatlatma vurup vurmadığımı hatırlayamadım. Bir kaç gün geçince tekrarlayın bence
Öyle yapacağım sanırım. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

Back