- 12 Nisan 2024
- 42
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi manolya2024
-
Testin markası neMerhaba herkese,
18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.
Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Predictor EarlyTestin markası ne
Genelde yanlış çıkarmıyor bu marka hayırlı olsun bebişinizPredictor Early
Teşekkür ederimGenelde yanlış çıkarmıyor bu marka hayırlı olsun bebişiniz
Çatlatma iğnesi yaptıysanız yalancı pozitiftir dedim ona cevap vermediniz . silikleşir gider iğne etkisiyse gebelik yoksaTeşekkür ederimBenim tedirginliğim çizgilerin giderek koyulaşması gerekirken silikleşmesi. Eklediğim fotoğraflardaki testlerden tarih yazan dün yaptığım, yanındaki bu sabah yaptığım, tek olarak eklediğim de bugün öğlene doğru yaptığım. Sizce gelişme devam ediyor mudur?
Çatlatma iğnesi transferden önce yaptım tabii.. 1 taze 1 donmuş embriyom vardı ikisi de transfer edildi.Çatlatma iğnesi yaptıysanız yalancı pozitiftir dedim ona cevap vermediniz . silikleşir gider iğne etkisiyse gebelik yoksa
Çatlatma iğnesi etkisi 12 gün sürüyorÇatlatma iğnesi transferden önce yaptım tabii.. 1 taze 1 donmuş embriyom vardı ikisi de transfer edildi.
Yalancı pozitif ne kadar süre çıkar? Benim bugün transferden sonra 7. Günüm
Benim bu konuda hiç bilgim yok. O zaman herkesin önce pozitif çıkması lazım değil mi?Çatlatma iğnesi etkisi 12 gün sürüyor
Çatlatma iğnesi 10 12 gün pozitif gösterir iğnelerde hcg hormonu bulunur demişti doktorum . Doktorunuz size testi kaç gün sonra yapmanız gerektiğini söyledi miBenim bu konuda hiç bilgim yok. O zaman herkesin önce pozitif çıkması lazım değil mi?
Şu an benimkisi gebelik çizgisi değil mi dersiniz?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimKoyulaşması gerekir die biliyorum sonraki günlerde testin Insallah pozitiftir emeklerınıZin karşılığını alırsınız bebişiniz size sımsıkı tutunurgok teşekkür ederim
Doktorum 13. gün kan testi istedi. Ama ben dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım.Çatlatma iğnesi 10 12 gün pozitif gösterir iğnelerde hcg hormonu bulunur demişti doktorum . Doktorunuz size testi kaç gün sonra yapmanız gerektiğini söyledi mi
Onlar da yalancı pozitif görmemek için belli süre sonra istiyorlar hem iğne etkisi hem de kimyasal gebelik ihtimali olabilir diyeDoktorum 13. gün kan testi istedi. Ama ben dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım.
Bu konuyla ilgili hiç bilgim yoktu. Teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz.Onlar da yalancı pozitif görmemek için belli süre sonra istiyorlar hem iğne etkisi hem de kimyasal gebelik ihtimali olabilir diye
Rica ederim ne demek inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur gebeliğinizBu konuyla ilgili hiç bilgim yoktu. Teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz.
O halde gebelikten gelen beta hcg nin yükselip yükselmediğini şu an bilmem mğmkün değil..
Ben çatlatma iğnesini yaptığım günü yanlış hesapladım. Çatlatma iğnesini 11 Ocak ta yaptım. Ben transferden önce gibi hesapladım ama yanlış. En son yumurta toplama işlemim 13 Ocakta oldu. Yani benim şu an çıkan gebelik hcg si olur, değil mi?Rica ederim ne demek inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur gebeliğinizevet şu an çok erken doktorun dediği gibi testinizi o gün yapın ama iğne etkisiyse her gün ucuz testlerden yaparak silikleşmeyi takip edebilirsiniz koyulaşma görürseniz silikleştikten sonra pozitiftir
Transferiniz ne zaman olduBen çatlatma iğnesini yaptığım günü yanlış hesapladım. Çatlatma iğnesini 11 Ocak ta yaptım. Ben transferden önce gibi hesapladım ama yanlış. En son yumurta toplama işlemim 13 Ocakta oldu. Yani benim şu an çıkan gebelik hcg si olur, değil mi?
18 Ocak. Bugün 7.günüm, dünki testim daha koyuydu bugün daha silikTransferiniz ne zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?