• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gebelik testi

manolya2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
42
7
1
42
Merhaba herkese,

18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏💐

Eklentiler

• IMG_9219.jpeg
    IMG_9219.jpeg
    146,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9220.jpeg
    IMG_9220.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Merhaba herkese,

18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏💐
Testin markası ne

Genelde yanlış çıkarmıyor bu marka hayırlı olsun bebişiniz
Teşekkür ederim 🙏 Benim tedirginliğim çizgilerin giderek koyulaşması gerekirken silikleşmesi. Eklediğim fotoğraflardaki testlerden tarih yazan dün yaptığım, yanındaki bu sabah yaptığım, tek olarak eklediğim de bugün öğlene doğru yaptığım. Sizce gelişme devam ediyor mudur?

Teşekkür ederim 🙏 Benim tedirginliğim çizgilerin giderek koyulaşması gerekirken silikleşmesi. Eklediğim fotoğraflardaki testlerden tarih yazan dün yaptığım, yanındaki bu sabah yaptığım, tek olarak eklediğim de bugün öğlene doğru yaptığım. Sizce gelişme devam ediyor mudur?
Çatlatma iğnesi yaptıysanız yalancı pozitiftir dedim ona cevap vermediniz . silikleşir gider iğne etkisiyse gebelik yoksa

Çatlatma iğnesi yaptıysanız yalancı pozitiftir dedim ona cevap vermediniz . silikleşir gider iğne etkisiyse gebelik yoksa
Çatlatma iğnesi transferden önce yaptım tabii.. 1 taze 1 donmuş embriyom vardı ikisi de transfer edildi.
Yalancı pozitif ne kadar süre çıkar? Benim bugün transferden sonra 7. Günüm

Koyulaşması gerekir die biliyorum sonraki günlerde testin Insallah pozitiftir emeklerınıZin karşılığını alırsınız bebişiniz size sımsıkı tutunur

Benim bu konuda hiç bilgim yok. O zaman herkesin önce pozitif çıkması lazım değil mi?
Şu an benimkisi gebelik çizgisi değil mi dersiniz?
Çatlatma iğnesi 10 12 gün pozitif gösterir iğnelerde hcg hormonu bulunur demişti doktorum . Doktorunuz size testi kaç gün sonra yapmanız gerektiğini söyledi mi

Onlar da yalancı pozitif görmemek için belli süre sonra istiyorlar hem iğne etkisi hem de kimyasal gebelik ihtimali olabilir diye
Bu konuyla ilgili hiç bilgim yoktu. Teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz.
O halde gebelikten gelen beta hcg nin yükselip yükselmediğini şu an bilmem mğmkün değil..

Bu konuyla ilgili hiç bilgim yoktu. Teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz.
O halde gebelikten gelen beta hcg nin yükselip yükselmediğini şu an bilmem mğmkün değil..
Rica ederim ne demek inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur gebeliğiniz ♥️ evet şu an çok erken doktorun dediği gibi testinizi o gün yapın ama iğne etkisiyse her gün ucuz testlerden yaparak silikleşmeyi takip edebilirsiniz koyulaşma görürseniz silikleştikten sonra pozitiftir

Rica ederim ne demek inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur gebeliğiniz ♥️ evet şu an çok erken doktorun dediği gibi testinizi o gün yapın ama iğne etkisiyse her gün ucuz testlerden yaparak silikleşmeyi takip edebilirsiniz koyulaşma görürseniz silikleştikten sonra pozitiftir
Ben çatlatma iğnesini yaptığım günü yanlış hesapladım. Çatlatma iğnesini 11 Ocak ta yaptım. Ben transferden önce gibi hesapladım ama yanlış. En son yumurta toplama işlemim 13 Ocakta oldu. Yani benim şu an çıkan gebelik hcg si olur, değil mi?

Back