• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası çalışanlar?

waitforyourmiracle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
515
151
23
27
Transfer sonrası işe gittiniz mi kızlar? Aynı gün değil tabii ki ama bir sonraki gün izin mi aldınız süreç nasıl ilerledi? Ben öğretmenim ve izin/ rapor almadan geçirmek istiyorum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Canım açıkçası ben çalıştım . İzin de alabilirdim ama o zaman sürekli kafamda kurarım daha çok sitres yaparım diye izin almadım

Transfer sonrası işe gittiniz mi kızlar? Aynı gün değil tabii ki ama bir sonraki gün izin mi aldınız süreç nasıl ilerledi? Ben öğretmenim ve izin/ rapor almadan geçirmek istiyorum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben de öğretmenim nöbetti dersti uzun vakit ve fitillerim ilaçlarım da vardı ben rapor aldım bence almanızda fayda var

Ben hatta sabahtan transfer olup öğleden sonra işe gittim ilk transferimde ikincide de bir hafta evde dinlendim sonuç ikisinde de aynı oldu

Ben uzun süre rapor aldım , hatta raporu bulmak ayrı dert olmuştu aldıktan sonra idarem de sorun çıkardı uzun süre aldığım için haberleri yoktu çünkü tüp bebekten. (Ki yasal hakkım karışmamaları lazım bu kadar o da ayrı dert)

O dönem içimden keşke almasaydım dedim. Ama şimdi dönüp bakınca iyi ki almışım çünkü okulum zaten yorucu yoğun. Hem kendim için ara vermek kendime odaklanmak daha iyi gelmişti.

Ama mesela okulunuz rahat bi okulsa nöbetler fazla değilse boş günleriniz varsa ders sayınız yoğun değilse ve keyifle vakit geçirdiğiniz arkadaşlarınız varsa 3 gün rapor alıp ardından devam edebilirsiniz.

Çalışmanızda bi sakınca yok diye biliyorum :)

Ben uzun süre rapor aldım , hatta raporu bulmak ayrı dert olmuştu aldıktan sonra idarem de sorun çıkardı uzun süre aldığım için haberleri yoktu çünkü tüp bebekten. (Ki yasal hakkım karışmamaları lazım bu kadar o da ayrı dert)

O dönem içimden keşke almasaydım dedim. Ama şimdi dönüp bakınca iyi ki almışım çünkü okulum zaten yorucu yoğun. Hem kendim için ara vermek kendime odaklanmak daha iyi gelmişti.

Ama mesela okulunuz rahat bi okulsa nöbetler fazla değilse boş günleriniz varsa ders sayınız yoğun değilse ve keyifle vakit geçirdiğiniz arkadaşlarınız varsa 3 gün rapor alıp ardından devam edebilirsiniz.

Çalışmanızda bi sakınca yok diye biliyorum :)
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah🍀 kendinize odaklanmanız açısından güzel olmuş. Benim okulum yorucu değil aslında 18 saate giriyorum totalde de. İlk 3 gün de almasam mı acaba diye onu sorguluyorum 😂 kendimi fazla yormadan o 3 günü atlatabilir miyim bilemiyorum 🥲

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah🍀 kendinize odaklanmanız açısından güzel olmuş. Benim okulum yorucu değil aslında 18 saate giriyorum totalde de. İlk 3 gün de almasam mı acaba diye onu sorguluyorum 😂 kendimi fazla yormadan o 3 günü atlatabilir miyim bilemiyorum 🥲
Şöyle diyim o zaman , ben ilk transferim olduğu gün güzelce dinlendim yattım sadece arada hafif hafif yürüdüm o da kısa kısa odanın içinde kan dolaşımı olsun diye ama dinlenerek geçti, ikinci gün bi 15 20 dakika yürüyüş yaptım genel olarak yattım arada yine böyle kalkıp hareket ettim yavaş yavaş çok hareketsiz kalmayayım diye :) 3. Gün direkt yolculuğa çıktım normal bir gün gibiydi:)

Hani ilk 2 gün biraz özendim diyim sonra normal hayata geri döndüm. Sizde ona göre bi karar verin ders sayınız ve gününüz gayet iyiymiş, kendinizi nasıl hissederseniz öyle hareket edin ama ben ilk günler ilk hafta yavaş hareket ettim , ani hareketler yapmadım. Ne olur ne olmaz diye , okulda da bu geçerli olacaksa neden olmasın :)

Back