• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bhcg testi

ftmbg

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
119
66
13
35
Transfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç

Eklentiler

• 1000000027.jpg
    1000000027.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba, bugün transferimin 5.gün embriyo transferimin 6.günü ve dünden beri kaset test yapıyorum çift çizgi cıkmıyor. Ben de dayanamadım ve bhcg testi yaptım ve değerim düşük çıktı. Sizce değer yükselir mi? 10.güne geldiğimde belki 50 nin altında göreceğim canım sıkkın. Bu şekilde artış ile değeri toparlayan var mı?

Merhaba, bugün transferimin 5.gün embriyo transferimin 6.günü ve dünden beri kaset test yapıyorum çift çizgi cıkmıyor. Ben de dayanamadım ve bhcg testi yaptım ve değerim düşük çıktı. Sizce değer yükselir mi? 10.güne geldiğimde belki 50 nin altında göreceğim canım sıkkın. Bu şekilde artış ile değeri toparlayan var mı?
Benmde 8. Gün 21 çıktı yarın 12. Günüm kan vereceğim baya korkuyorum uykularm kaçtı resmen

Gerçekten kese görcez mi kalbi atıcakmı hep stres ilki düştü benm hepten streslym yüreğim kaldrmyor artık 🙄
Merhaba canım geçen topikte konuşmuştuk. Gebelik haberine çok sevindim lütfen gönlünü ferah tut ve stres yapma. Herşey olacağına varır sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta. İnşallah Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin 🥹😍🥰

Back