Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemliTransfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç
5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldumSonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli
Belki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldum
İnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısıBelki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli
İnşallah sağlıkla artar değerinizİnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısı
Çift transfer edildiyse neden olmasın.. ama benim mesela tek transferde 12. Gün kan testim 1817 çıkmıştıBenim bugün 13.gunum dün kan testi 851 çıktı. Acaba ikiz mi çok merak ediyorum
14. Gün 3. Gün embriyosunu 1200 beta ile öğrendim,tek transfer yapılmıştı. Tek olarak kaldı kese görünmeden bir şey söylemek imkansız. Hayırlısı olsun inşallahBenim bugün 13.gunum dün kan testi 851 çıktı. Acaba ikiz mi çok merak ediyorum
Cok guzel Bı sonuc İnşallah kucağınıza da alırsınız hayırlısıylaBenim bugün 13.gunum dün kan testi 851 çıktı. Acaba ikiz mi çok merak ediyorum
Maşallah guzel değerÇift transfer edildiyse neden olmasın.. ama benim mesela tek transferde 12. Gün kan testim 1817 çıkmıştı
Guzel sonuçlar kızlar benımkı kimyasalla sonuçlandı14. Gün 3. Gün embriyosunu 1200 beta ile öğrendim,tek transfer yapılmıştı. Tek olarak kaldı kese görünmeden bir şey söylemek imkansız. Hayırlısı olsun inşallah
Bilemedim gec tutunmuş da olabilir yine de 12.gun tekrar yapınBu hamile olmadigim anlaminami gelir?
Umudunu kaybetme hiç bende ikinci transfer için hazırlıklara başliyacam kısmetsedoktor ilaclara devm etmemi soyledi. 2 gun sonra yine test vermemi istedi. Benim hic umutum yok. Cok kotu oldum. ne yapcagimi, neden boyle oldugunu anlamiyorum. Neyin pesineen kosmaliyim onuda bilmiyirum.
Ben salı ilk kontrolume gideceğim. Ama çok gerginim ya boş gebelikse diye. Belirgin bı belirtisi de yok sanırım boş gebeliğin.Guzel sonuçlar kızlar benımkı kimyasalla sonuçlandı
İnşallah hersey istediğiniz gibi sonuçlanırBen salı ilk kontrolume gideceğim. Ama çok gerginim ya boş gebelikse diye. Belirgin bı belirtisi de yok sanırım boş gebeliğin.