canım pek de yavaş değil artış, inşallah çarşamba da 1000’leri görürsünKızlar merhaba, 5.gun iki adet embriyo transferi oldum, ikiside 4aa kalite. 12.gun kan da baktığımız zaman 367 gördüm değeri 14.gun 596 oldu. Doktor Çarşamba günü 1000 değerini görmemiz lazım aksi takdirde sağlıklı değildir gebelik dedi. Sizce görebilir miyiz iki günde yada yavaş yukselip sonradan artan değerleri varmı aramızda
İnşallah canım benimcanım pek de yavaş değil artış, inşallah çarşamba da 1000’leri görürsün
Değeriniz bence yüksek. İnşallah katlayarak devam eder. Bir yerlerde okumuştum %60 ın üzeri artışlar iyi sanırım.Kızlar merhaba, 5.gun iki adet embriyo transferi oldum, ikiside 4aa kalite. 12.gun kan da baktığımız zaman 367 gördüm değeri 14.gun 596 oldu. Doktor Çarşamba günü 1000 değerini görmemiz lazım aksi takdirde sağlıklı değildir gebelik dedi. Sizce görebilir miyiz iki günde yada yavaş yukselip sonradan artan değerleri varmı aramızda
Ya sadece doktorun söylemi canımı sıktı kızlar, inşallah artarak devam ederDeğeriniz bence yüksek. İnşallah katlayarak devam eder. Bir yerlerde okumuştum %60 ın üzeri artışlar iyi sanırım.
merhaba ikiz gebelik mi sizinkiKızlar merhaba, 5.gun iki adet embriyo transferi oldum, ikiside 4aa kalite. 12.gun kan da baktığımız zaman 367 gördüm değeri 14.gun 596 oldu. Doktor Çarşamba günü 1000 değerini görmemiz lazım aksi takdirde sağlıklı değildir gebelik dedi. Sizce görebilir miyiz iki günde yada yavaş yukselip sonradan artan değerleri varmı aramızda
Merhaba tekrar kan verdinzmi merak ettim.Banada salı günü 5Aa ve 4aa iki embriyo transfer edildi forumu okurken yorumunuz dikkatimi çekti inşallah güzel haberler alırsınzKeseyi görmeye gitmedik henüz canım, değerlerden bişey göremeyiz dedi doktor
İyiydi doktorun söylediğine göre bir problem görünmediEşinizin sperm sonucu morfolojisi nasıldı
Merhaba en son geçen hafta kan verdim değerler güzel dedi doktor kese görmeye gitmedik henüz:)Merhaba tekrar kan verdinzmi merak ettim.Banada salı günü 5Aa ve 4aa iki embriyo transfer edildi forumu okurken yorumunuz dikkatimi çekti inşallah güzel haberler alırsınz
İnşallah sende çok çok güzel sonuçlar alırsın inanıyorum çok güzel olacak hep pozitif ol :)Merhaba tekrar kan verdinzmi merak ettim.Banada salı günü 5Aa ve 4aa iki embriyo transfer edildi forumu okurken yorumunuz dikkatimi çekti inşallah güzel haberler alırsınz
İnşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın banada dua et lütfen hayırlı bir evlat isteyen herkese versin Rabbimİyiydi doktorun söylediğine göre bir problem görünmedi
Amin inşallah canım tabiki isteyen herkese ediyorum, getirden sipariş vermistik bir poşet o kadar ağırlığı yoktu aslında bende adamdan alıp yere bıraktım aslında ama korktum bişey olurmu acaba diyeİnşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın banada dua et lütfen hayırlı bir evlat isteyen herkese versin Rabbim
Riskli gebeliğin var ise bilemem ama herşey normal sağlıklı gebeliğin ise birşey olacağını sanmıyorum nice insanlar nasıl işler yapıyor benim annem bana hamileyken odun kırıyor soba dolduruyor Muş bunun gibi niceleri korkma sıkma canını inşallah birşey olmicakAmin inşallah canım tabiki isteyen herkese ediyorum, getirden sipariş vermistik bir poşet o kadar ağırlığı yoktu aslında bende adamdan alıp yere bıraktım aslında ama korktum bişey olurmu acaba diye
Maşallah inşaallah sağlıkla kucağınıza alın.Elimden geleni yapıyorum Rabbim bizede nasip etsin inşallahİnşallah sende çok çok güzel sonuçlar alırsın inanıyorum çok güzel olacak hep pozitif ol :)
Teşekkür ederim canım düşünmüyorum hiç kötü ihtimal zaten:)Riskli gebeliğin var ise bilemem ama herşey normal sağlıklı gebeliğin ise birşey olacağını sanmıyorum nice insanlar nasıl işler yapıyor benim annem bana hamileyken odun kırıyor soba dolduruyor Muş bunun gibi niceleri korkma sıkma canını inşallah birşey olmicak
Allah uzak kötüsün kötülüğü pisliği senin de gönlüne göre versinTeşekkür ederim canım düşünmüyorum hiç kötü ihtimal zaten:)
Amin canım inşallah herkesin gönlüne göre versinAllah uzak kötüsün kötülüğü pisliği senin de gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?