Yarın tekrar değere bakılacak önce dış gebelikten şüphelenmişlerdi ama progestan ve e2 değerim çok yüksek olduğu için büyük ihtimal rahimde sağlıksız bir gebeliktir diye düşündü doktorumKürtajdan sonra tekrar değere bakıldı mı?
Ben böyle bir şey yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla ilginç geldi durum. Yarın bakalım ne diyecekler.Yarın tekrar değere bakılacak önce dış gebelikten şüphelenmişlerdi ama progestan ve e2 değerim çok yüksek olduğu için büyük ihtimal rahimde sağlıksız bir gebeliktir diye düşündü doktorum
Kese olusmadan kurtaj oluyo mu
Keseyi göremedi ultrasonda ama yine de kürtaj yaptı. Şimdiye kadar kesenin görülmesi gerekiyordu dedi. Dış gebelikten de şüphelendi ama progestan ve e2 yüksek olduğu için rahimde sağlıksız bir gebelik bu dedi.Kese olusmadan kurtaj oluyo mu
Doktor da çok şaşırdı anlam veremedi en sonunda da sağlıksız bir gebelik bu diyip kürtaj yaptı.Ben böyle bir şey yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla ilginç geldi durum. Yarın bakalım ne diyecekler.
Sağlık olsun. Allah korusun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Doktor da çok şaşırdı anlam veremedi en sonunda da sağlıksız bir gebelik bu diyip kürtaj yaptı.
Ege üniversitesinde ferruh bey500lu rakamlarla kese görülmesi İmkansiz zaten kimdi doktorun
Inşallah isteyen herkeseSağlık olsun. Allah korusun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
500 degerlerde kese gorulmezki doktorunuz ya konusuna hakim degıl yada panik. Dıs gebelik olabilir deseydı bıle bı nebze anlardımKeseyi göremedi ultrasonda ama yine de kürtaj yaptı. Şimdiye kadar kesenin görülmesi gerekiyordu dedi. Dış gebelikten de şüphelendi ama progestan ve e2 yüksek olduğu için rahimde sağlıksız bir gebelik bu dedi.
Bi yanlışlık olmalı bu değerle zaten kese görülmez nasıl kurtaja aldıEge üniversitesinde ferruh bey
7. Hafta olduğu için kesenin görünmesi gerekiyordu dedi. Bir de ilk başta değerler hep aynı gitti sonra çok düştü ve uzun bir süre sonra da düzene girince ya dış gebelik ya da sağlıksız bir gebelik dedi. Ama progesteron değerim yüksek olduğu için bu sağlıksız bir gebelik dediBi yanlışlık olmalı bu değerle zaten kese görülmez nasıl kurtaja aldı
Kese yokken nasil kurtaj yaptı kimyasal olunca kanamayla atıyo zaten kendisi7. Hafta olduğu için kesenin görünmesi gerekiyordu dedi. Bir de ilk başta değerler hep aynı gitti sonra çok düştü ve uzun bir süre sonra da düzene girince ya dış gebelik ya da sağlıksız bir gebelik dedi. Ama progesteron değerim yüksek olduğu için bu sağlıksız bir gebelik dedi
Sagliksiz gebelikte progesteran da dusuk olmaz mi ki7. Hafta olduğu için kesenin görünmesi gerekiyordu dedi. Bir de ilk başta değerler hep aynı gitti sonra çok düştü ve uzun bir süre sonra da düzene girince ya dış gebelik ya da sağlıksız bir gebelik dedi. Ama progesteron değerim yüksek olduğu için bu sağlıksız bir gebelik dedi
Kac tane embriyo konulmustu acaba cogul gebelikmiMerhaba arkadaşlar benimde tüp bebek transferim oldu 5. Gün embriyosu blast yani 10. Gün kanda 295 çıktı 12. Gün 1142 çıktı değerin bu kadar artış göstermesi beni korkuttu aranızda böyle bi durum yaşayan var mı ? :/
1 tane embriyo transfer edilmişti çoğul gebelik değil tek embriyo ama bazen değerler yüksek çıkabilirmiş :)Kac tane embriyo konulmustu acaba cogul gebelikmi
Birde Tek embriyo bolunmesi cok oluyor tup bebekte1 tane embriyo transfer edilmişti çoğul gebelik değil tek embriyo ama bazen değerler yüksek çıkabilirmiş :)