- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
-
- Konu Sahibi Hintbalyoga
Seninde az kalmis cnm ins olumlu olurBenim de 7. Günüm hiç bir belirti yok salı günü 10. Gün test günüm
Ins hayirli bi tedavi sureci gecirirsin kuzum sonu iyi olur :)Bende 34 yasindayim.tek yumurtaligim 10 yil once alindi.diger yumurtalikta yine cikolata kisti var..dogum kontrol hapi verdi doktor.adetin ikinci gunu gel dedi..bir onceki gittigimde yumurta rezervin az gorunuyor dedi..tup bebek deneyecegiz ..hayirlisi
InsAllahIns hayirli bi tedavi sureci gecirirsin kuzum sonu iyi olur :)
Oldu mu bebeginiz?Arkadaslar bu benim ilk tup bebek denemem cikolata kisti ve rezerv azligim var. carsamba gunu 1 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.30 aralik test gunum.daha cok erken biliorum ama heyecandan belirti aramaya basladim :)
Sizlerin transferde kacinci gununuz?
Belirtileriniz neler?
Benim henuz belirtim yok :)
Canim kusura bakma gec cvp oldu brz ama maalesef negatif oldu esimde translokaston genetik sikinti cikti.dger embriyomu da transfer ettirdim smdi bekleme surecindeyim bakalim nolcak.Oldu mu bebeginiz?
Şuanda varmi 1 yil gcmis ama bndede çikolata kisti var ve 4cu denemem bu artikCanim kusura bakma gec cvp oldu brz ama maalesef negatif oldu esimde translokaston genetik sikinti cikti.dger embriyomu da transfer ettirdim smdi bekleme surecindeyim bakalim nolcak.
Off o illet bendede var Allah daha büyük sikintilar vermesin inşallah. Saglikli genişler nasip etsin bizeŞuanda varmi 1 yil gcmis ama bndede çikolata kisti var ve 4cu denemem bu artik
Bnde bekliyorum ya ama adet olcak gbi agrilarim olusmaya basladi yuzumde sivilciler ckmaya basladi . Yuzumde sivilce cikinca kesin olurum bnOff o illet bendede var Allah daha büyük sikintilar vermesin inşallah. Saglikli genişler nasip etsin bize
Rabbim guldursun insallahBnde bekliyorum ya ama adet olcak gbi agrilarim olusmaya basladi yuzumde sivilciler ckmaya basladi . Yuzumde sivilce cikinca kesin olurum bn
Amin canim benm sizdemi suanda beklemedesinizRabbim guldursun insallah
Şubatta kürtaj olmak zorunda kaldim suan dinlenmedeyim bir ay snra falan tekrar basliycam insallahAmin canim benm sizdemi suanda beklemedesiniz
Aa oylemi tuttu ama dustu sizinkiŞubatta kürtaj olmak zorunda kaldim suan dinlenmedeyim bir ay snra falan tekrar basliycam insallah
11. Haftada kalbi durduAa oylemi tuttu ama dustu sizinki
Hadi ya bu da cok kotu oldu diye seviniyorsun sonra bu olay yasaniyor rabbimin vardir bi bildiği ne diyelim. Peki belirtiler oldumu sende kasik agrisi sivilce falan lekelen.e11. Haftada kalbi durdu